Yaşasaydı İkranur bugün 7. yaşını kutlayacaktı

Giresun’un Bulancak ilçesinde evinden 7 km uzaklıkta ölü bulunan İkranur Tirsi yaşasaydı bugün 7 yaşına girecekti. Baba Serdar Tirsi ise kızının 7.yaş gününde bisiklet hediye etmek istediğini ifade ederek, “Önceliğim oydu hep, onu oynarken seyrederdim. Artık bisiklet sürmeyi öğrenme zamanının geldiğini düşünüyordum.” dedi.

BABASI 7.YAŞ GÜNÜNDE BİSİKLET ALACAKTI

Buluncak’taki evinden 27 Haziran akşam saatlerinde ayrılan İkranur, 3 gün sonra evinden 7km uzaklıkta bir deredec esedi bulunmuştu. İkranur, 25 Temmuz’da 7. yaş gününü kutlayacaktı. Babası Serdar Tirsi, 7.yaş gününde İkranur’a bisiklet almayı düşündüğünü söyledi. Tirsi, “3 tekerlekli eski bir bisikleti vardı. Onu oynarken seyrederdim. Artık bisiklet sürmeyi öğrenme zamanının geldiğini düşünüyordum. Çocuklarımın hiçbir şeyini eksik etmemeye çalıştım. Bizim oyuncaklarımız olmamıştı. Çocuklarımın hevesi kursağında kalmasın. Önceliğim oydu hep. İkranur gibi diğer evlatlarım her şeyden önemli, değerliydi benim için.” diye konuştu.

SOSYAL MEDYA MESAJLARI YIPRATTI

Baba Tirsi, basına konuşmamaya karar verdiğini de şu sözlerle anlattı: “Sosyal medyada abuk sabuk yorumlar yapılıyormuş. Bunları duyunca bizi çok yıpratıyor. Bu yüzden hiçbir yayın organına konuşmak istemiyoruz. Ne kadar gündeme gelinirse o kadar saldırıyorlar.”

Anahtar Kelimeler:
GiresunBulancakBisiklet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105