Mohammed Salah, Trabzonspor formasını giydi, ilk mesajını verdi
Mohammed Salah, Trabzonspor formasını giydi, ilk mesajını verdi
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor’un yeni transferi Mohamed Salah, Trabzon’a gelişinin ardından ilk açıklamalarını yaptı. Kendisini karşılamak için Trabzon Havalimanı çevresinde toplanan binlerce bordo-mavili taraftara teşekkür eden Salah, gördüğü sevgi karşısındaki mutluluğunu kelimelere dökmekte zorlandığını ifade etti.

“BU SEVGİYİ GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Trabzon’daki karşılamadan etkilendiğini belirten Mohamed Salah, şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bu inanılmaz ortamda olmaktan dolayı çok mutluyum. Ne kadar şaşırdığımı ve ne kadar mutlu olduğumu kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Burada 25 bin kişi var. Daha önce böyle bir şey görüp görmediğimi inanın ben de hatırlamıyorum. Böylesine büyük bir sevgi görmek beni çok mutlu ediyor.”

“LİGDE VE AVRUPA’DA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM”

Trabzonspor formasıyla ulaşmak istediği hedeflere de değinen Salah, lig ve Avrupa kupalarında başarı için çalışacağını söylerken, “Transferden dolayı çok mutluyum ve takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Gittiğim her yerde bir şeyler kazanmaya çalıştım. Umarım ligde ve Avrupa’da iyi işler yapabiliriz. Burada da başarılı olmak adına çok çalışacağım. Çünkü daha önce bulunduğum kulüplerde başarılar kazandım. Aynısını Trabzonspor’da da yapmak istiyorum.”