Apartmanda yabancı kavgası

Apartmanda yabancı kavgası

Baba-kız, “Nişanlımı görmeye geldim.” diyen adamı apartmana sokmak istemedi.  Trabzon’da F.Ş. ve G.Ş. adlı baba kız, ‘Nişanlımı görmeyi geldim’ diyen M.S. adlı kişiyi apartman girişinde evire çevire döverek hastanelik etti.

SORULARDAN MEMNUN KALMADILAR

Trabzon’da iki genç kızın kaldığı eve giren kişiye sorguya çeken baba ve kızı, cevaplardan memnun kalmayınca terör estirdi. Trabzon’un Ortahisar İlçesi Fatih Mahallesi’nde yaşayan F.Ş. ve G. Ş. adlı baba kız, yaşadıkları apartmana giren M.S. adlı kişi ile karşılaştı. Baba ve kızı, M.S. adlı kişiye, ‘Kimsiniz, nereye gidiyorsunuz’ diye bir soru sordu. Bunun üzerine M.S., ‘Nişanlımı görmeyle geldim’ şeklinde cevap verdi. Aldıkları cevap karşısında memnun kalmayan ve sinirlenen F.Ş. ve G.Ş., M. S.’ye apartman girişinde önce hakaret etti, ardından evire çevire dövdü.

BABA VE KIZINDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Apartmandan gelen sesler üzerine dışarı çıkan N.D. ve N.Ü. adlı iki kız arkadaş, bir anda kendilerini kavganın ortasında buldu. M.S.’yi yumruklayarak dövdüğü iddia edilen Fevzi Ş., “Burayı herkesin gelip gittiği eve çevirdiniz. Ş... . O çocukları. O... . Sizi asarım, keserim“ diye bağırmaya başladı. Yediği yumruk darbeleriyle yaralanan M.S. kaldırıldığı hastanede tedavi altçına alındı. Şikâyet üzerine yaralama tehdit ve hakaret üzerinden baba kız hakkında soruşturma başlatıldı. Baba kız haklarında iddiaları reddetti. Baba kız ile uzlaşmayı kabul etmeyen M.S.,N.D. ve N.Ü. şikayetini tekrarladı. Olayla ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonFatih Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.