Arananlar tutuklandı

Trabzon'da çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan üç şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen üç kişi tutuklandı. Jandarma ekiplerinin ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile silah mühimmat kaçakçılığı’ iddiasıyla yürüttüğü soruşturma çerçevesinde 12 şüpheliden üçü tutuklanmıştı. İtiraz üzerine adli kontrolle serbest bırakılan şüphelilerden 4’ü hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Trabzon’da iki ayrı operasyonda yakalana 7 kişi tutuklandı. Trabzon Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üç ay süreyle uyuşturucu tacirlerine yönelik teknik ve fiziki takip yaptı. "Uyuşturucu madde imal ve ticareti ile silah mühimmat kaçakçığı" suçlarını örgütlü olarak işleyen 12 şüpheli hakkında operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alına 12 şüpheli 16 Mayıs 2019 tarihinde adliye sevk edildi. 12 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli 8 şahıs ise adlı kontrol kararı verildi. Verilen karara yapılan itiraz üzerine 4 şüphelinin yakalanmasına karar verildi. Yapılan ikinci operasyonla yakalanan şüpheliler tutuklandı.

Trabzon’da çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan üç şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Adliye sevk edilen üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Anahtar Kelimeler:
TrabzonJandarmaUyuşturucu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.