ARAYA GİRDİ BABAYI VURDU

Ağzından ve burnundan sürüntü alınan maktulün cesedi adlı tıp kurumunda bekletiliyor

Trabzon’un Araklı İlçesi Pervane Mahallesinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddialara göre inşaat işçisi olan 44 yaşındaki Mehmet S. eşi H.S. ile kavgaya tutuştu. Bu sırada araya çiftin 17 yaşındaki oğlu Y.Z.S. girdi. Araya giren Y.Z.S. annesini dövdüğü iddia edilen babası Mehmet S.’ye elindeki silahla ard arda 5 el ateş etti. Y.Z.S. babasını vurduktan sonra gözyaşlarına boğulduğu ve babasını hastaneye götürmek istedi. Y.Z.S. ambulansı arayarak yardım istedi.

ADLİ TIP’TA TEST SONUCU BEKLENİYOR

Oğlunun silahından çıkan kurşunlarla yaralanan  ve kanlar içerisinde kalan Mehmet S., yakınları tarafından hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Babasını vuran Y.Z.S. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden Mehmet S.’nin cesedi Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na getirildi. Otopsi öncesinde tedbir amacıyla cesetten sürüntü alınarak konrovirüs olup olmadığının belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi. Bu arada otopsinin bugün yapılacağı ve cesedin aileye teslim edileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
AkşamAğzıPervane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.