Askerin hakareti davalık

Karamollaoğlu kendisini eleştiren Uzman Çavuş’tan şikayetçi oldu.

Trabzon’da görevli Uzman Çavuş Ö.M., Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığını konuşmasını sosyal medyadan eleştirince, davalık oldu. Karamollaoğlu, hakarete uğradığı gerekçesiyle uzman çavuş Ö.M. hakkında suç duyurusunda bulundu. Uzman Çavuş hakkında sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret suçundan dava açıldı. Uzman Çavuş Ö.M.,  Ankara Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor.  

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Trabzon’da görevli Uzman Çavuş Ö.M. hakkında suç duyurusunda bulundu.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, televizyon ekranlarında hem hükümeti hem de Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan bir konuşma yaptı. Karamollaoğlu, “’Kandile giriyoruz’ diyorlar.  Kandil’de bir PKK kalmadı. Boş dağları bombalıyorsunuz. ‘Oraya gidip geldik’ diyeceksiniz. ‘Fethettik’ diyeceksiniz” şeklinde bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın ardından Uzman Çavuş Ö.M., Temel Karamollaoğlu’nun bu sözlerine facebook adlı sosyal medya hesabından ‘vatan hainleri’ diye tepki gösterdi.

UZMAN ÇAVUŞU ŞİKAYET ETTİLER

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, avukatı aracılığıyla uzman çavuş hakkında suç duyurusunda bulundu. Uzman Çavuş hakkında sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret suçundan dava açıldı. Uzman Çavuş Ö.M.,  Ankara Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.