BİN 600 TL ATM'DE BUHAR OLDU

Trabzonlu Ayhan Saraç, havale yapmak üzere bir bankanın ATM'sinin önüne gitti. ATM'den Bin 600 TL ödeme yapan Saraç, parayı gönderdiği kişiyi telefonla arayarak, hesabına havale yaptığını söyledi. Havale yapılan kişi bir süre sonra Ayhan Saraç'ı arayarak havale yaptığı paranın gelmediğini söyledi. Bunun üzerine bankanın yolunu tutan Ayhan Saraç'a banka görevlilerine durumu anlattı. Banka görevlileri ise kısa bir araştırmadan sonra böyle bir paranın ATM'den havela yapılmadığını söyledi. Bunun üzerine Ayhan Saraç Akçaabat İlçe Emniye Müdürlüğü'nün yolunu tuttu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ayhan Saraç başından geçenleri anlattı ve banka hakkında şikayette bulundu. ATM'nin güvenlik kamera görüntülerini bankadan isteyen polis ekipleri, Ayhan Saraç'ın parasını yatırdıktan sonra ATM'nin önünden ayrıldığını ve kendisinden sonra ATM'ye gelen kişinin de para yatırdığını tespit etti. Bankaya bu durum soruldu. Banka ATM'den para yatırılmadığı yönünde yazıyı savcılığa gönderdi. Savcı, olay hakkıında takipsizlik verdi. Parasını ATM'de buhar olan Saraç, "Bankaya yatırdığım para nerede. Banka bizde para yok diyince, para yok mu oluyor. Görüntülerde paranın yattığı ortada, böyle karar olurmu" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AkçaabatSavcıBankaATM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.