CANLI CANLI GÖMDÜ 30 YIL HAPİS CEZASI YEDİ 

Ölü numarası yaparak sapıktan kurtuldu, ablası gelince üzerine örtülü taşların altından çıktı 

Trabzon’da 13 yaşındaki B.Ç., kendisine tecavüz etmek isteyen sapıktan ölü numarası yaparak kurtuldu. Sapıktan ölü numarası yaparak kurtulan B.Ç., ablasının sesini duyunca üzerine örtülü taş ve çalıların altından çıkmayı başardı. Aileni şikayeti üzerine tutuklanan sapığa 30 yıl hapis cezası verildi. 
KÜÇÜK KIZI CANLI CANLI GÖMDÜ 
Trabzon’un Maçka ilçesi Kırantaş Mahallesi’nde 10 Eylül 2017 tarihinde inekleri otlatan 13 yaşındaki B.Ç.’yi kovalayarak yakalayan Ş.A., kıyafetlerini çıkardığı küçük kızın boğazını sıkarak tecavüz etmek istedi. Sapıktan korkan B.Ç. ise ölü numarası yaptı. B.Ç.’nin öldüğünü düşünen Ş.A. adlı adam, küçük kızı çalıklara çekerek üzerini taşlarla ve çalılarla örterek olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra kardeşinin kaybolduğunu fark eden abla, yaylada ineklerin bulunduğu bölgede kardeşine seslenerek aramaya başladı. Ablasının sesini duyan B.Ç., çığlık atarak üzerine örtülü taş ve çalılardan kurtuldu.
BAŞINDAN GEÇENLERİ ANLATTI 
Eve dönen abla-kardeş, olanları annelerine anlattı. Anne soluğu jandarma karakolunda aldı.  Yaşadıklarını anlatan B.Ç., “Hayvanları otlatırken üzerime doğru koşmaya başladı. Ben de kaçmak istedim. Bu sırada takıldım ve düştüm. Beni yakaladı, üzerime çıktı. Boğmak istedi. Bana saldırdı. Kıyafetlerimi çıkardı. Çırpınınca bana tokat attı. Bağırmak istedim olmadı. Boğazımı sıkınca ölü taklidi yaptım. Beni çalılıklara çekti. Üzerimi taşlarla kapattıktan sonra çalılarla örttü. Ablamın sesini duyunca biraz bekledim. Daha sonra bağırarak bulunduğum yerden çıktım.” dedi. 
İKİ SUÇTAN HAPSİ TALEP EDİLDİ 
Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ş.A., hakkındaki suçlamayı reddetti. Ş,A., “Kızı tanımıyorum. Ben böyle bir şey yapmadım.” dedi. Savcı, tutuklanan Ş.A. hakkında iki suçtan hapis istemiyle hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde işlediği bir suçu gizlemek amacıyla kasten öldürmeye teşebbüs ve cinsel istismar suçların yargılanan Ş.A. son savunmasında beraatini istedi. 
MAHKEME İYİ HAL İNDİRİMİ UYGULAMADI
Öldürmeye teşebbüs suçundan önce müebbet hapis cezasına çarptırılan sanık eyleminin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle bu cezası 13 yıl 6 aya indirildi. Mahkeme, cinsel istismar suçundan 16 yıl 6 ay hapis cezası verdiği Ş.A.’ya iki suçtan da iyi hal indirimi uygulanmasına yer olmadığına karar verdi. Bu arada sanığını akli dengesini yerinde olmadığı yönünde rapor alarak askere gitmediği yargılama aşamasında ise akli dengesinin yerinde olduğu yönünde karar verildiği ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105