CİNAYETİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI...

Trabzon’da işlenen kadın cinayetinin sırrı çözüldü. Mehmet M. 47 yıllık eşi Hatun M.’yi dedikodu yüzünden öldürdüğü ortaya çıktı.

ARKADAŞ ORTAMINDA KONUŞULMUŞ

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi’nde 13 Aralık 2021 tarihinde av tüfeği ile eşini 1.5 metreden ateş ederek öldürdükten sonra polis karakoluna giderek teslim olan Mehmet M.’nin cinayeti yok yere işlediği ortaya çıktı. Mehmet M., cinayetten bir hafta önce A.A., İ.A., S.K. ve E.K. ile arkadaş ortamın otururken yapılan dedikoduyu unutamadığı için eşini öldürdüğü itiraf etti.

ÖNCE VURDU SONRA YARDIM İSTEDİ

E.K.’nin sözlerinin bir hafta düşündükten sonra eşinin kendisinin aldattığına inandığı için eşini ruhsatlı av tüfeğiyle öldürdüğünü belirten Mehmet M. Cinayetin ardından önce 112 ekiplerini arayarak yardım istediği daha sonrada polise teslim olduğu ortaya çıktı. Pişman olduğunu belirten Mehmet M.’nin arkadaşlarının da ifadesi alındı.

SOHBET ARKADAŞLARI İFADE VERDİ

Cinayetin ardından ifadesine başvurulan S.K.. beraber oturduklarını fakat E.K.’nın herhangi bir söz söyleyip söylemediğini hatırlamadığı ifade etti. E.K. ise babasının sözlerini sohbet sırasında sarf ettiği ve güldüklerini belirterek kimseyi kastetmediği ifade etti. E.K.,  “Cinayetten birkaç gün önce Mehmet yanıma geldi. Sarf ettiğim sözleri kime söylediğimi sordu. Bende kimseyi kastetmediği ortaya söylediğimi kendisini kastetmediğimi ifade ettim” dedi. Çocukları babasından şikayetçi olurken, yargılandığı ağır ceza mahkemesinde ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Mehmet M., için savcının mütalaa vermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.