Batagov Galatasaray maçına yetişecek mi?

Trabzonspor’da Batagov’un Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz.Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Arseniy Batagoviçin 4 Nisan öncesi alınacak karar merakla bekleniyor. Daha önce yapılan değerlendirmelerde 24 yaşındaki oyuncunun sağ dizinin arka kısmında kısmi bağ yaralanması ve kaval kemiğinin arka bölümünde yaygın kemik ödemi tespit edildiği açıklanmıştı.

Özellikle Fatih Tekke'nin sahada görmek istediği Batagov için hafta içinde MR çekimi yapılacağı ve ortaya çıkacak tabloya göre sezonun en kritik müsbakasında yer alıp almayacağına karar verilecek. Son kontrolün maç günü yapılacağı ve sağlık ekibinden çıkacak son karar göre oynayıp oynayamacağına karar verilecek.Saha en istikrarlı futbolcualrdan biri olan Batagov, oynadığı 30 maçta, 1 gol ve 3 asist yaptı. Ligde oynadığı 24 maçın tamamında ilk 11’de başlayan oyuncu kaçırdığı maçlara rağmen halen daha en fazla süre alan Trabzonsporlu futbolcular arasında listenin ilk sırasında bulunuyor. Bu arada Ukraynalı stoperin sahalara dönüş sürecinde risk alınmak istenmediği de gelen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.