ÇIPLAK FOTOĞRAF ŞANTAJINA BOYUN EĞMEDİ

Trabzon’da sevgilisine çektiği krediyi ödemeyince, parayı geri isteyen genç kız, çıplak fotoğraflarını ailene gönderirim şantajına boyun eğmedi ve suç duyurunda bulundu.

SEVGİLİSİNE İCRA TAKİBİ BAŞLATTI

Trabzon’da yaşayan H.M. adlı genç kız, zor durumda olduğunu söylediği sevgilisi E.T. için bankaya başvurarak kredi talep etti. H., bankadan çektiği krediyi sevgilisine verdi. E.T. kredini birkaç taksitini ödedikten sonra, geri kalan taksitleri ödemedi. Unun üzerine H. sevgilisinden paranın geri kalanını ödemesini istedi. İkilinin arasında ödemelerle ilgili sorunlar çıkarken genç kız sevgilisine icra takibi başlattı. E.T.’nin üzerinde çok sayıda icra takibi olması nedeniyle bir sonuç alamadı.

SİNİRLENDİ ŞANTAJA BAŞLADI

H., yeniden sevgilisi E.T.’den parasını geri ödemesini istedi. Bunu üzerine E.T. genç kızın daha önce kendisine gönderdiği müstehcen fotoğraflarını ailesine göndermekle tehdit etmeye başladı. Tehdit sonrasında soluğu savcılıkta alan genç kız, sevgilisinden şikayetçi oldu. İfadesi alınan E.T., sevgilisi H.’ye 27 bin lira borç para verdiğini, sonrasında kendisinin zor durumda kalması nedeniyle sevgilisinin çektiği 16 bin TL krediyi aldığını söyledi. H. tarafından ailesi ve çocuklarıyla tehdit edildiğini belirten E.T., H.’nin kendisine gönderdiği çıplak fotoğrafları  ‘ailene gösteririm” dediğini kabul etti.

3 YILA KADAR HAPSİ TALEP EDİLDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı E.T. hakkından şantaj iddiasıyla hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak olan E.T. hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi ve 5 bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105