"EVİME TAŞ ATANLARA GÖRMEDEN ATEŞ ETTİM"

Trabzon'da üvey kardeşini ve kardeşinin eşini öldüren Azmi Şükrü Y., jandarma sorgusunda evine taş atanlara ateş ettiği söyledi. 

JANDARMAYA NEREDE OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Trabzon'un Yomra İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda üvey kardeşi Osman Iğcı ile aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Azmi Şükrü Y.,ruhsatsız silahı ile hem kardeşini hem de kardeşinin eşi Havva Iğcı'yı öldürdü. Araç park etme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada iki kişiyi öldüren Azmi Şükrü Y. cinayetin ardından jandarmaya teslim oldu. Kendisine cep telefonundan ulaşan jandarmaya bulunduğu yeri bildiren Azmi Şükrü Y. sorguda cinayeti anlattı.

'SEN NE YAPIYORSUN VURDUN ADAMLARI'

Gözleri, nedeniyle kimi vurduğunu bilmediğini belirten Azmi Şükrü Y., "Eşim Fatma ile evde oturuyorduk. Taş parçalarının evimin duvarına ve çatısına düştüğünü hissettim. Bu sırada dışardan bağırma sesleri geliyordu. Silahım belimde evden çıktım. Yaklaşık 50 metre mesafe yaşlılıktan kaynaklı kim olduğunu anlamdığım kişiler evime taş atıyordu. Sinirlerim bozuldu. Belimden silahı çıkarıp ateş ettim. Taşların bize zarar vermemesi için korkutmak istedim. Bu sırada eşim koşarak yanıma geldi. 'Sen Ne yapıyorsun vurdun adamları' dedi. Eve döndüm silahı odamdaki çekmeye koydum ve teslim olmaya gidiyorum diyerek evden çıktım". dedi. 

"YOLA ÇIKTIM BENİ TELEFONDAN ARADILAR"

Yolda tanımadığı bir kişin kendisini aradığını belirten Azmi Şükrü Y., "Arayan kişi jandarmadan olduğu ve teslim olmamı söyledi. Bende teslim olacağımı belirttim ve bulunduğun yeri kendisine bildirdim. Bir süre yürüdüm ve akrabamın evine ulaştım. Birileriin vurduğumu söyledi. O da ben aracaıyla jandarmaya götürüken ekiplere yolda teslim oldum " diye konuştu. Sorgunun ardından adliyeye çıkarılan  Azmi Şükrü Y .tutuklanırken kardeşi ve kardeşini eşi ise Kayabaşı mahallesinde toprağa verildi. Bu arada iki kardeş arasındaki arazi davasının Trabzon'da yerel mahkemede devam ettiği oraya çıktı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYomra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.