FRANSA’DA TUTUKLANDI DÜĞÜNDE SİLAH PATLADI

YEĞEN ALDATTI, KURŞUNU AMCA YEDİ

Fransa’ta eşi Sevim B.'nin sevgilisini bıçakladığı için tutuklanan Erhan B.'nin kardeşi Temel B., Akçaabat’ta düzenlenen düğünde Sevim B.'nin amcası Ali Ş.'yi sırtından vurdu.

İKİ AİLE ARASINDA HUSUMET BAŞLADI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 17 Ağustos 2019 tarihinde düzenlenen düğün töreni sırasında bir kişinin sırtından vururlarak yaralanmasıyla sonuçlanana saldırının nedeni ortaya çıktı. Fransa’da eşi Sevim B.’nin bir başka kişiyle gönül ilişkisi yaşaması üzerine öfkelenen Erhan B., eşinin sevgilisini bıçaklayarak yaraladı. Polis tarafından yakalanan Erhan B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yaşanan bu olayın ardından Erhan B. ile Sevim B.’nin yakınları arasında husumet baş gösterdi.

TAKI TÖRENİ SIRASINDA SİLAH PATLADI

Fransa’dan bir yakınının düğününe katılmak üzere Akçaabat’a gelen Sevim B.’nin amcası Ali Ş. ile Erhan B.’nin kardeşleri karşı karşıya geldi Taraflar arasında tartışma çıktı. Düğün sahipleri araya girerek taraftaları sakinleştirdi. Bir süre sonra takı merasimi sırasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fransa’da tutuklu olan Erhan B.’nin kardeşleri Engin B. ve Bahattin B.’nin Ali Ş. ve oğlu Selim Ş.’yi dövdükleri iddia edildi. Çıkan kavga sırasında Erhan B.’nin diğer kardeşi Temel B. ise silahı çekti. Patlayan silahtan çıkan mermi Ali Ş.’nin sırtına isabet etti. Ali Ş. hastaneye kaldırılırken, Temel B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜEBBET HAPİS CEZASINDAN KURTULDU

Yaralanan Ali Ş. ise kaldırıldığı hastanede hayata tutunmayı başardı. Olayla ilgili ifadeler alındı. Temel B. silahının aniden patladığını belirterek, amacının havaya ateş etmek olduğunu söyledi. Ali Ş., Sevim B.’nin babası Halit Ş.’nin uzun süredir Trabzon’a gelmediği için saldırının kendisine yönelik yapıldığını söyledi. Savcı olayla ilgi hazırladığı iddianamesinde Temel B.’nin eyleminin teşebbüs aşamasında kaldığını belirterek, müebbet hapis cezası yerine 9 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.