Havalimanında drone kavgası

Drone el kondu kavga çıktı Trabzon’da yurtdışından getirdiği drone havalimanında el konulan yolcu ile gümrükte görevli  memurlar arasında kavga çıktı. Gümrük memurlarının şikayetçi olduğu yolcu hakkında dava açıldı. 
VALİZİNDE DRONE ÇIKTI 
Avusturya’dan Trabzon’a gelen Albay, G.’nin valizinde drone olduğu belirlendi. Gümrük memurları Nuri Y. ve Osman K. izin belgesi bulunmadığı gerekçesiyle drone yurt dışına çıkış izni veremeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine yolcu ile gümrük memurları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Albay G. iki gümrük memuruna yönelik, “Benim soyadımı iyi bilin, beni iyi tanıyor. Sizi sürdüreceğim” dedikten sonra hakaret ettiği iddia edildi. 
İKİ MEMUR ŞİKAYETÇİ OLDU
İki memurun şikayeti üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Pişman olduğunu belirten Albay G. hakkında kamu görevlisine hakaret ve görevini yaptırmamak suçlarından dava açıldı. Trabzon Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak olan Albay G.’nin iki ayrı suçtan 1.5 yıldan 5 yıla kadar hapsi talep edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.