İRAN’A DÖNMEK İSTEDİ DAYAK YEDİ

İran’a dönmek isteyen eşini önce dövdü sonra bir yaşındaki oğlunu camdan sarkıtarak tehdit etti.

EŞİNİN KENDİSİNE YUMRUK ATTIĞINI SÖYLEDİ

Trabzon’un Hızırbey Mahallesinde yaşayan İranlı çiftin arasında 21 Kasım 2019 tarihinde ülkelerine dönüp dönmemek yüzünden tartışma çıktı.  İmam nikahlı genç kadın Fatema A., ısrarla ülkelerine dönmek istediğini söyledi. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Mohsin S., imam nikahlı eşini önce dövdü ardından da bir yaşındaki oğlu S.S.’yi evin 2. katının camından sarkıtarak eşini tehdit etti. Şikayetçi olan Fatema A., adlı genç kadın, eşinin kendisini dövdüğünü ve oğlunu yumrukladığını belirterek şikayetçi oldu.

TARTIŞTIKLARINI BELİRTTİ SUÇLARI REDDETTİ

Gözaltına alınan Mohsin S. eşiyle tartıştıklarını belirterek hakkındaki suçlamaları reddetti. Soruşturmayı tamamlayan savcı, şüpheli Mohsin S. hakkındaki basit yaralama suçundan 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Savcı şüphelinin oğluna yönelik eyleminden ötürü takipsizlik kararı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.