KAÇAN EŞİNİ  İLANLA ARADI

Evden kaçan ini bulmak için polise kayıp ilanı veren koca, amacına ulaştı. Ortaya çıkan eş, kocasının kendisini dövdüğünü ileri sürerek can güvenliğin sağlanmasını istedi.

ANNESİ KIZINI KABUL ETMEDİ

Kayseri’de 5 yıllık eşinin kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle evi terk eden E.B. önce annesine sığındı. Annesinin kabul etmediği E.B. adlı genç kadın, 155 Polis imdat nolu telefonu arayarak arayarak yardım istedi. Polis tarafından kadın sığınma evine götürülen E.B., eşinin ve babasının kendisini sık sık aradığı için çareyi şehri terk etmekte buldu. Kayseri’den kaçan E.B. soluğu Trabzon’da aldı. Trabzon’a ulaşan E.B., bir arkadaşının evine sığındı.

EŞİNİ BULMAK İÇİN İLAN VERDİ

Evden kaçan eşini bulmak için kayındeperi ile bir olan damat, polise giderek kayıp ilanı verdi. Eşinden şiddet gördüğü için evi terk eden E.B., kayıp ihbarı üzerine ortaya çıktı. E.B. savcılığa giderek, şiddet gördüğü için kendi rızasıyla evi terk ettiğini söyledi. Eşi F.B. ile boşanma aşamasında olduğunu belirten E.B. daha önce koruma kararı olmasına rağmen eşinin bunu kararı ihlal ettiği belirterek, can güvenliğinin sağlanmasını istedi.

KORUMA TALEBİNDE BULUNDU

Babasına ve eşine karşı koruma talebinde bulunan E.B., babasından ve eşinden şikayetçi oldu. Koruma altına alınan kadının şikayet ettiği eşi ve babasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
PolisBabaCan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.