KARIM BENİ DÖVÜYOR

Hizmetçi tutmadığı için eşinden şiddet görmüş 

Trabzon’da eşi S.Ö.’ye hizmetçi tutmadığı için saldırıya uğradığını ve şiddet gördüğünü ileri süren M.Ö. adlı koca, eşinden şikayetçi oldu. Eşi M.Ö.’nün kendisinden şikayetçi olduğu öğrenen üç çocuk annesi S.Ö. adlı kadın ise ‘Kocam beni kolumdan tutarak itti’ diye eşi M.Ö.’yü şikayet etti.

KAVGA ETTİLER POLİSE KOŞTULAR

Trabzon’un Kaşüstü Mahallesi’nde yaşayan 17 yıllık çift karakolluk oldu. Trabzon’da turizmi işleriyle uğrayan M.Ö. ile hemşire eşi S.Ö.arasında şiddetli geçimsizlik yüzünden kavga çıktı. Çift polis merkezine giderek, birbirinden şikayetçi oldu. Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olan üç çocuklu karı koca S.Ö. ve M.Ö.’nün polis merkezinde ifadesi alındı.

KARI KOCA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ

Eşinin aniden üzerine yürüdüğünü kendisini ittiği belirten M.Ö., “’Kendimi öldüreceğim. Bu evin temizliğini ben yapıyorum bana hizmetçi tutacaksın’ dedikten sonra pencere yürüdü. Korktuğum için kolundan tuttum. Bana fiziki müdahalede bulundu, darp etti. Çocuklarım için şimdiye kadar hiçbir kuruma başvurmadım. Şikayetçiyim” dedi. Suçlamaları reddeden hemşire S.Ö. ise, “Beni hep dövüyor. Üzerime yürüdü eliyle sol kolumu tutarak, geriye doğru itti. Bu sırada arbede çıktı. Ben hastaneye giderek tedavi oldum” dedi. Savcı karı koca hakkında hapis istemiyle dava açtı.

SAVCI, 17 YILLIK ÇİFTE DAVA AÇTI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, eşe karşı basit yaralama suçundan karı koca hakkında hapis istemiyle iddianame hazırladı. Çiftin 6 aydan 1.5 yıla kadar hapsini talep eden savcı hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.