Kim bu kripto gazeteci? Savcılar gereğini yapmalı...

Bir köşe yazarı bizim mahalleyi mercek altına almış. Yazı yazdığı internet sitesinde ileri sürdüğü iddialar yenilir, yutulur cinsten değil. Hainlikler var altında. Hainliğin adı FETÖ/PDY ortaklığı... Adalet Bakanlığı'nı göreve davet etmek, bana düşüyor galiba... Bakalım bu kripto gazeteciyi Adalet Bakanlığı tespit edebilecek mi?

İnternet sitesinde yer alan yazıda, tutuklu FETÖ'cü emniyet müdürü Ramazan Akyürek'in elinden tutup Ankara'ya getirdiği ve işe yerleştirdiğini ileri sürdüğü gazeteciyi anlatmış. Güçlü bağlarından söz etmiş. Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Aslan ile pazarlık yaptığını üstü kapalı anlatıyor. Aldıklarını bildiğini ifade ediyor. Sonrasında da ‘Yalancısın inanamam Osman ağa… Sabahlara dayanamam Osman ağa… Naylon çorap ister Osman Ağa…” diye türküyle bağlıyor yazısını...

Bağlıyor bağlamasına da, kripto gazetecinin Adem Yavuz Aslan'dan neler aldığını bildiğini ifade ediyor, fakat anlatmıyor.  Aklıma bizim mahallede FETÖ ile irtibatlı kimlerin olduğu düşüyor. Demek ki, hücre evinde saklanan bir kriptocu var. Deli sorular geliyor aklıma; doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. 

Sonra aklıma bir dönem iktidara yazdıkları kitapla savaş açanlar, Ergenekon baskınlarında o kitapları ve CD'leri muhabirlerin masa çekmecelerine saklayarak, kaçma yolunu denedikleri geliyor. Sonrasında AK Parti saflarına geçerek kendilerini unutturabilmenin yolunu deneyen bu omurgasızların kim olduğu ortaya çıkmalı.

Kim bu FETÖ'cü... Kimden ne almış. Varsa bir gerçeklik,adalete hesap vermeli. İftiraysa o başka. O nun için bu köşe yazarı ifadeye çağrılmalı ve bildiklerini anlatmalıdır. Eğer halâ içimizde kripto FETÖ'cü varsa bu ifadeyi vermek vatanseverlik borcundan başka bir borç değildir. Masada ne konuşulduğunu ve bizim mahallenin bukalemununun ne aldığı tespit edilmelidir.  Birilerini saklamak hem vatana hemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ihanetten başka bir davranış şekli değildir.  Yapanın yanını kâr kaldığı bir ülkede yaşamak istemiyorum. Kim ne yapıyorsa cezası çekmelidir. Kim ne oyun kuruyorsa, mutlaka karşılığını almalıdır. Şimdi görevi yerine getirme zamanıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.