KULİSLERDEN HABERLER...

ADAY ADAYI FARUK KANCA GENÇ LEHİNDE ÇEKİLDİ

AK Parti’den Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığına aday adayı olan Faruk Kanca’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Kanca, mevcut başkan Ahmet Metin Genç lehine, aday adaylığından çekildiğini açıkladı.Facebooktaki sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Kanca, “Ortahisar Belediye Başkanımızın, Büyükşehre geçebileceği beklentisiyle başkanlığa aday adayı olmuştum. Genel Merkezimiz, 8üyükşehir konusunda bir tasarrufta bulundu. Şehrimiz için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.  Kanca, “Gelinen noktada, hem mantık, hem vicdan, hem de etik olarak başkanımız Ahmet Metin Genç’in yanında olduğumuzu görevine kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

+++

VOLKAN CANALİOĞLU İKNA EDİLEBİLDİ Mİ?

CHP’nin Trabzon’daki Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı yönündeki sorular cevabını ararken Eski Milletvekili ve Eski Trabzon belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’na yönelik ikna çalışmaları devam ediyor.Canalioğlu dün akşam saatlerinde CHP’nin önde gelen isimleriyle Meydan’daki bir kafeteryada bir araya geldi. Buluşmada CHP’nin Beşikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylarından Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cahit Erdem de vardı. Özellikle Erdem’in Canalioğlu’na yönelik ikna söylemleri henüz sonuç alamadı.Dün akşam Canalioğlu’nu aradık. “Sayın Canalioğlu, ikna oldunuz mu?” diye sorduk. Canalioğlu, “Benim ikna olmam önemli değil, önemli olan Trabzon halkının ne istediğidir.” cevabını verdi. Bakılım gelişmeler nasıl sonuçlanacak?

+++

ÇARŞIBAŞI AK PARTİ TEŞKİLATINDA NELER OLUYOR?

Dün Çarşıbaşı’ndan bir AK Parti üyesi aradı. Söyledikleri ilginçti. O nedenle de bu sütunlara taşıma gereği duyduk. Bazı ilçe yöneticilerinin AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman’ı zor durumda bırakmaya çalıştığını söyledi.

Okurumuz şunları söyledi: “Önceki gün AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı’nın resmi mesaj sistemi olan ‘AKCARSIBASI’ kullanıcı adıyla cep telefonlarıyla bir SMS geldi. SMS içeriğinde, ‘Gönlümde birçok proje var aklımda ise gerçekleştirebileceklerimiz. Tüm bu projeleri gerçekleştirmek için desteğinizi bekliyorum.’ Yazıyordu. Ancak sonunda herhangi bir isim yer almadı. Bu mesajı kimin ne maksatla attığını öğrenemedik. Bir belediye başkan aday adayının ifadeleri bunlar. Dileriz gereken yapılır.”

Okurumuzun aktardıkları bunlar. Yorumu siz okurlarımıza bırakıyoruz.

+++

CANIM AİLESİNİN ACI GÜNÜ

AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Hüseyin Canım’ın dedesi Dursun canım hayatını kaybetti. Bilal ve Muammer Canım kardeşlerin de babası olan Dursun Canım için dün Cuma namazına müteakip Yeşilova Mahallesi Dereiçi Camisinde cenaze namazı kılındı.Cenaze namazına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.