KURT KÖPEĞİ ISIRMIŞ  O ZİNCİRLE DÖVMÜŞ

Alt geçitte zincirle dövülen İranlı’nin görme kaybın yaşadığı ortaya çıktı

Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilyalı Mahallesi Organize Sanayi Alt Geçidi’nde karşılaştığı İran uyruklu Behzad J. adlı kişinin üzerine önce kurt köpeğini salan ardında da zincirle döven Fikret T.’nin hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İRANLI GECEYİ ALT GEÇİTTE GEÇİRMİŞ

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde yaşanan olayla ilgili soruşturma tamamlandı. Arkadaşı tarafından iş bulma umuduyla davet edildiği Türkiye’ye Sarp Sınır Kapısı üzerinden giriş yaparak ulaşan Behzad J., Trabzon'un Arsin İlçesi'nde otobüsten indi. Telefonla aradığını arkadaşına ulaşamayan Behzad J., geceyi Organize Sanayi Alt Geçidi’nde geçirdi. Sabaha karşı susadığı için uyanan İranlı genç, bir süre su aradıktan sonra yeniden alt geçide döndü. Havanın aydınlanmasını bekleyen İranlı, bir süre sonra köpekli bir kişinin saldırısına uğradı.

SALDIRGANDAN KAÇTI FIRINA SIĞINDI

Kaçarak bir fırına sığınan İranlı Behzad J., ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İranlı Bahzad J.’nin sol gözünde görme kaybı, sağ bacağının ise köpek ısırığı olduğu tespit edildi. Tercümen eşliğinde ifadesi alınan Behzad J., yanına yaklaşan kişinin Türkçe birşeyler söylediğini belirterek, “Bende Türkçe bilmediğimi anlatmaya çalıştım. Köpeğini üzerime saldı. Kurt köpeği bacağımı sırdı. Bu sırada elindeki zincirle beni dövmeye başladı. Kaçarak fırına sığındım” dedi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Fikret T. ise köpeğin yeğenine ait olduğunu belirterek, “Ben kendisini köpekten kurtardım” dediği öğrenildi. Alkollü olduğunu belirten Fikret T. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Bu arada uzman doktor, 6 ay sonra İranlı Behzad J.’ye yapılacak göz muayenesi sonrasında görme kaybının ne kadar olduğunun tespit edileceğini rapor etti.

SAVCI SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Yaşanan olayla ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcı, kasten silahla yaralama suçundan tutuklana Fikret T. hakkında hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcının hazırladığı iddianamede Fikret T.’nin 3 yıldan 9 yıla kadar hapsi istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.