LÜKS EVDEKİ ESRAR PARTİSİNİ BASTILAR

İhbar alan jandarma lüks evde esrar partisi düzenleyen iki Suudi’yi yakaladı 

Trabzon’un Yalıncak Mahallesi’nde lüks bir evde esrar partisi düzenlendiği yönünde ihbar alan jandarma, eve baskın düzenledi. Narkotik köpeği Çakıl’ın katıldığı baskında iki Suudi’yi uyuşturucu madde ile yakalandı. 
NAKOTİK KÖPEĞİ ÇAKIL’DAN KAÇMADI 
Trabzon’un Yalıncak Mahallesi’nde 23 Mayıs tarihinde lüks bir evde esrar partisi yapıldığı yönünde aldıkları ihbarın ardından harekete geçen jandarma narkotik ekipleri, eve baskın düzenledi. Trabzon Jandarma Komutanlığı Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin ihbar yapılan eve yönelik düzenlediği baskında narkotik köpeği Çakıl’da yer aldı. Suudi Arabistan uyruklu Naif Ali A.’nın evinde yapılan aramada 594 gram toz esrar maddesi bulundu. 
JANDARMA İKİNCİ EVDE DE ARAMA YAPTI
Birinci eve yapılan baskında arkadaşı ile birlikte yakalanan Suudi Uyruklu Ahmet Abdurrahman A.’nın karşı dairede oturduğu belirlendi. Alınan arama izninin ardından Ahmet Abdurrahman A.’nin evinde de arama yapıldı. Narkotik köpeği Çakıl’ın katıldığı aramada 0.5 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak iddiasıyla gözaltına alına iki şüpheli haklarındaki iddiaları reddetti. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen iki şüpheliyi sevgililerinin yalnız bırakmadığı görüldü. İki Suudi tutuksuz ysrgılanmak üzere serbes bırakıldı. Naif Ali A. hakkında yurt dışı çıkış yasağı kondu.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaEsrarSuudiYalıncak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.