Ortadoğu'nun kaderini değiştiren adam

Selçuk Bayraktar kim? Cevabı çok net: Ortadoğu'nun kaderini değiştiren adam.

Bu toprakların yetiştirdiği yiğit bir dahi. İHA ve SİHA'ların mucidi. Bayraktar devreye girmeden önce Türkiye, İsrail'den satın aldığı İHA'ları kullanıyordu. İsrail istediği an İHA'ları kilitliyordu. PKK topraklarımızda kol gezerken Türkiye görüntü alamıyordu. En ufak bir arızada İsrail parça vermiyordu. Selçuk Bayraktar'ı yetiştirdi bu memleket. Türkiye İHA'nın da, SİHA'nında kralını üretti. Terör örgütlerinin korkulu rüyası oldu.

CHP'li Veli Ağbaba şimdi bu yiğide iftira atıyor!

Neden? Derdi ne? Bayraktar'ın yaptığı silahların PKK'yı yok etmesine mi tahammül edemiyor? Türkiye'nin İsrail'e bağımlı olmamasından mı rahatsız oluyor? Korinavirüs sürecinde tüm dünya solunum cihazı peşine düştü. Türkiye'nin yiğit evladı yine devreye girdi. Kısa sürede solunum cihazlarını üretti, devletine teslim etti. CHP'li vekil ise bunun karşısında çareyi iftira atmakta buldu. Bayraktar'ın millete nefes olmasından, terör örgütlerinin nefesini kesmesinden niye rahatsız oldun Ağbaba? Bugün savunma sanayinin yüzde 70'inin yerli ve milli olmasından niye rahatsız oluyorsun ey CHP? Bayraktar kendi gibi dahiler yetiştiriyor bu memlekette. Binlerce gence burs veriyor. Türkiye'yi teknolojik olarak zirveye çıkarıyor. Sen iftira atmaya devam ey CHP. Zira yerli ve milli olan her şey senin kanına dokunuyor!

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Bayraktar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.