Sağlık müdürünü yalanladılar...

 "İnsan sağlığını tehdit edecek hiçbir husus yoktur"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi suların temizliği ile ilgili haberlerle ilgili açıklama yaptı.5 Ağustos tarihinde içme suyunda sorun olduğunu tespit ettiklerini açıklayan Sağlık Müdürü Hakan Usta'yı yalanladı. Trabzon  Büyükşehir Belediyesi şebeke suları ile ilgili yaptığı açıklamada "İnsan sağlığını tehdit edecek hiçbir husus yoktur" dedi ve haberi yapanları dava etmekle tehidt etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kentimizde şebeke sularının temizliği ile ilgili olarak, bazı internet haber siteleri ve sosyal medya hesapları aracılığıyla çeşitli spekülasyonlar yapılmaktadır.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşumuz TİSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından, kurumun sorumluluk alanı içerisinde bulunan şebeke sularının tamamı; kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik kontrollere tabi tutulmakta olup, klor kontrolleri de düzenli olarak yapılmaktadır. Şebeke sularımızla ilgili olarak, insan sağlığını tehdit edecek hiçbir husus yoktur. Art niyetli haber ve paylaşımları yayanlar hakkında hukukî süreç başlatılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.