ŞANTAJA BOYUN EĞMEDİ

Bu olayda mağdur erkek oldu, şantajı yapan ise kadın çıktı

Eniştesindeki senetleri almasını istediği diğer kız kardeşinin evli sevgilisinden hayır yanıtı olan genç kadın tehdit ve şantajda bulununca başı derde girdi.

SANTAJDAN BIKTI, ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir otelde görev yapan A.M. adlı kadın, kız kardeşinin evli sevgilisi T.A.’dan diğer kız kardeşinin kocasında bulunan kendisine ait senetleri almasını istedi.  T.A. adlı kişi, A.M. adlı genç kadının bu isteği reddetti. Bunun üzerine T.A.’nın gizlice fotoğraflarını çekip karısına göndermekle tehdit eden A.M., kız kardeşinin sevgilisine şantaj yaparak 14.900 TL parasını aldı. Sevgilisinin kız kardeşine boyun eğmekten vazgeçen T.A., polis merkezine giderek, başından geçenleri anlattı. T.A. kendisine şantaj yapan ve hakarette bulunan A.M.’den şikayetçi oldu.

“PARALARI KARDEŞİME GÖNDERDİ”

T.A.’nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan A.M. adlı kadın hakkındaki iddiaları reddetti. A.M., T.A.’nın paraları kız kardeşine vermek üzere kendisine banka üzerinden gönderdiğini belirterek, “Çekilen fotoğraf piknikte selfie fotoğrafıdır. Müstehcen fotoğraf değildir. Fotoğrafı T.A.’nın eşi göndermemi istediği için kendisine gönderdim” dedi.

ÜÇ SUÇTAN HAPİS CEZASI İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, A.M. hakkında şantaj, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek ve hakaret suçlarından iddianame hazırladı. Savcı hazırladığı iddianamede, A.M.’nin 3 yıl 3 aydan 10 yıla kadar hapsini ve adli para cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Anahtar Kelimeler:
KızPolisSesŞantajEnişte
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.