‘Sen insan mısın?’ sözüne alınmış

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde 6 Ekim 2019 tarihinde sabah kahvaltısı yaptığı sırada eve giren ve  ‘Sen insan mısın? ‘ diyen kardeşi Mustafa G.’yi (50) kalbinden bıçaklayarak öldüren Şakir G. (59) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. ‘Sen insan mısın?’ sözünün ardından iki kardeş arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen anne H.G.’nin araya girdiği fakat tarafları sakinleştiremediği soruşturma dosyasına girdi.  İstanbul Beykoz’da komşu olan iki kardeşin baba evinde buluşması cinayetle sonuçlandı. Cinayet zanlısı ağabey hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

KARDEŞ SÖZÜNE ALINDI, KATİL OLDU

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Pınarbaşı Mahallesinde babaevini ziyaret gelen kardeşler Mustafa G. ve Şakir G. arasında 6 Ekim’de sabah kahvaltısı sırasında tartışma çıktı.Sabah kahvaltısı sırasında eve giren Mustafa G.,’nin ‘Sen insan mısın’ sözü üzerine Şakir G. sinirlendi. İki kardeş arazsında tartışma çıktı. Bu sırada Şakir G., sofradaki ekmek bıçağını kardeşinin kalbine sapladı.

KARDEŞİNİ BIÇAKLADI EVDEN KAÇTI

Kardeşini bıçakladıktan sonra evden kaçan Şakir G., tutuklandı. ‘Sen insan mısın’ sözünün kendisine dokunduğunu belirten Şakir G., “Beni tahrik etti. Silahı olduğu için bana bir şey yapar düşüncesine kapıldım, korktum. Bende bıçağı rastgele salladım. Yaptığımdan pişmanım” dedi. Cinayetin tanığı anne ise oğlunun hiçbir söylemediğini belirterek, “Mustafa’yı koltuk altından bıçakladıktan sonra bıçağı yıkadı. Kapıyı kapatıp, çekip gitti” dedi. 

KARDEŞLERİN HUSUMETİN NEDENİ

İSKİ İstanbul Beykoz’da komşu olan kardeşlerin arasındaki husumetin İSKİ’den kaynaklandığı ortaya çıktı.  İSKİ tarafından logar kapağının şüpheliye ait araziye konulduğu gerekçesiyle iki kardeşin aralarında husumet çıktığı öğrenildi. Köydeki arazinin yaklaşık 4 ay önce pay edildiği ve cinayetten 15 gün önce Şakir G.’nin annesine kardeşlerinin arazisinden geçmemesi için uyarı yaptığı ifadelerde yer aldı. Şakir G., önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesinde müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.