SİLAHI TUTUKLUK YAPTI

Trabzon’da oğlunu öldüren eşini ve kızını yaralayan emekli albayın ruhsatlı silahının tutukluluk yaptığı için canına kıyamadığı ortay çıktı.
ÇELİK YELEKLE GETİRİLDİ
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yavuz Selim Bulvarı’nda oğlu Oğuz H.’yi öldüren eşi Ayşe H.’yi ve kızı Büşra H.’yi yaralayan emekli Albay Oktay H. polis sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Üsteğmen olduğu dönemde geçirdiği trafik kazasının ardından psikolojisinin bozulduğu ve uzun yıllar GATA’da ve Trabzon Numune Hastanesi’nde tedavi gördüğü belrilenen Oktay H., oğlunu uykuda öldürdüğü, eşini mutfakta ve kızını ise odada yaraladığı ortaya çıktı.
SİLAHI TUTUKLU YAPINCA…
Polis sorgusunda silahının tutukluk yaptığı için canına kıyamadığını itiraf eden Oktay H., “Ben bu insanlara faydalı olamadım. Ailem bensiz kalmamalıydı. Onları öldürdükten sonra bende ölecektim” dediği öğrenildi. Bir dönem eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı için silahını el konulduğu öğrenilen Oktay H.’nin zaman zaman silahını eşine vererek, hata yapmaktan korktuğunu söylediği ileri sürüldü. Bu arada tedavi altında olan yaralı eş Ayşe H. ise yakınlarına, ‘Bizi bir gün vuracak’ diye serzenişte bulunduğu öğrenildi.
ÇELİK YELEK GİYDİRDİLER
Polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen emekli albaya çelik yelek giydirildi. Nöbetçi savcı tarafından ifadesi alınan Oktay H. sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada anne Ayşe H. ve çevre mühendisi Büşra H.’nin kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Babasının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden ODTÜ İnşaat Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Oğuz H.’nin tatil için Trabzon’da bulunduğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
CinayetAlbayEmekliODTÜ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.