TAVUK YÜZÜNDEN DAVALIK OLDULAR

TAVUKLAR BAHÇEYE GİRDİ KOMŞUSUNUN DİŞİNİ KIRDI

Trabzon’da iki kadın tavuk yüzünden kavga etti. Kavgada yumruk yiyen kadının dişi kırıldı. Birbirinden şikayetçi olan kadınların kavgası adliyede son buldu.

TAVUKLAR YÜZÜNDEN KAVGA

Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde komşusuna ait tavukların bahçeye girmesine sinirlenen 4 çocuk annesi N.K.  adlı kadın, soluğu komşusunun evinde aldı. Evin bahçesini süpüren P.Ş. ile tartışan N.K. komşunu yumrukladı. Bunun üzerine iki kadın arasında kavga çıktı. Kavga eden ve birbirine hakaretler yağdırdığı iddia edilen iki kadını arasında çıkan kavgaya P.Ş.’nın üniversite öğrencisi olan kızı C.N.Ş. müdahale etti.

KARAKOLA GİTTİ, ŞİKAYET ETTİ

Dişi kırılan P.Ş. jandarma karakoluna giderek, komşusundan şikayetçi oldu. P.Ş. bahçeyi süpürürken komşusunun yanına geldiğini ve kendisini yumrukladığı söyledi. P.Ş., komşusunun kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. N.K. ise P.Ş. adlı komşusunun bahçesine girdiğine ve tavuklarının girdiğini ileri sürerek, “Benden habersiz bahçeme girerek, fındığımı topluyor. Uyarmama rağmen yine bahçeme girdi. Tartıştık, bana hakaretler etti. Sol parmağımı ısırdı. Elim çekerken dişi kırılmış olabilir. Şikayetçiyim” dedi.

İKİ KOMŞU MAHKEMELİK OLDU

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından savcı, P.Ş. ve N.K. hakkında yaralama ve hakaret iddiasıyla iddianame hazırladı. Savcı N.K. ve P.Ş.’nin hakkında yaralama suçundan bir yıldan üç yıla, hakaret suçundan ise bir yıldan iki yıla kadar hapis istedi. İki kadın 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
TavukAkyazıDışYumruk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.