YASAK AŞKA BIÇAKLI TEHDİT

Babasının sevgilisi tehdit ettiği iddia ediliyor

Trabzon’da babasının bir öğretmenle yasak aş yaşadığını iddia eden genç, öğretmenin arabasına bir not yazarak, üzerine çakı bıçağı sapladı. Tehdit ettiği öğretmenin aracını tekme atan gence hapis istemiyle dava açıldı. 
ÖĞRETMENİN ARACINA ÇAKI BIÇAĞI SAPLADI 
Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde yaşayan öğretmen G.K., aracının aynası üzerine çakı bıçağına saplanmış, ‘Sana hatıramdır elbet bir gün sana gelecektir’ yazılı bir not buldu. Site önündeki arabasına binen öğretmen G.K., tam bu sırada A.Ö. adlı gençle karşılaştı. A.Ö. genç öğretmenin aracına tekme atınca, öğretmende aracıyla olay yerinden kaçarak polise sığındı. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde site görevlisinin ifadesi alındı. Görevli sitede oturan çocukların yanında bulunan bir gencin yanına gelerek G.K.’nın aracını sorduğunu söyledi. Araştırma sonucunda araca notla birlikte bıçak saplayan ve tekme atan kişinin A.Ö. olduğu belirlendi. 
GÖZALTINA ALINDI, İFADESİNE BAŞVURULDU
Gülbaharhatun Polis Merkezi’nde ifadesine başvurulan A.Ö., babasının annesini aldattığını ileri sürerek, “Bu olaydan ötürü annem çok üzgündü. Bende bu olayı kabullenemedim. Sinirlendim ve G.K.’nın oturduğu siteye gittim. G.K.’nın aracını biliyordum. Emin olmak için kapıcıya G.K.’nın aracın sordum. ‘Çağırmamı istermisin’ dedi. Bende gerek olmadığını söyledikten sonra elimdeki not kağıdı yere düşmesin diye çakı bıçağı ile birlikte aracın aynasına tutturdum. Sonra eve gittim. Yaptığımdan pişman olunca, notu ve çakıyı almak üzere gece aracın yanına geri döndüm. Bu sırada G.K. ile karşılaştım. Konuşmak istediğimi söyledim. Aracıyla kaçtı, bende sinirle arıcına tekme attım” dedi. A.Ö. yaptığından pişman olduğunu söyledi.
ŞİKAYETÇİ OLUNCA ÜÇ SUÇTAN DAVA AÇILDI 
Öğretmen G.K.’nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcı, A.Ö. hakkında silahla tehdit, mala zarar verme, imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit suçundan hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. A.Ö., 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis istemiyle asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.