YILAN SİZİ SOKARSA  İLAÇ KİMDE LİSTESİ

Yılan zehirlenmeleri için yayınlanan genelgede ilacın kimlerden temin edileceği açıklandı

YILAN ZEHİRLENMELERİNE KARŞI BİR GENELGE YAYINLANDI

Trabzon Sağlık Müdürü Doktor Hakan Usta, yılan zehirlemelerine karşın antiserumun az bulunduğu için hastanelere birer genelge göndererek uyarıda bulundu. Sağlık Müdürü Hakan Usta imzalı genelgede, kentte yılan antiserumunun sadece Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde olduğu belirtildi. Müdür Usta imzalı genelgede, yılın ısırması vakası olması halinde, hastanın ilgili hastaneye sevkinin yapılması istendi.

HASTANELERE İLAÇ TEMİN EDİLECEKLERİN İSMİ GÖNDERİLDİ

Trabzon'un Dernekpazarı İlçesinde çay toplarken yılan ısırması sonucu hastaneye kaldırılan ve antiserum olmadığı için hayatını kaybettiği ileri sürülen öğretmen Recep Ali Düzenli’nin ardından Sağlık Müdürü Hakan Usta harekete geçti. Sağlık Müdürü Hakan Usta, hastanelere gönderdiği genelgeyle, sevki düşünülmeyen hastalara ilaç temin edilecek görevlerinin adlarını ve telefon numaralarını listeleyerek, hastanelere tebliğ etti.  

Anahtar Kelimeler:
öğretmençayYılan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.