Dinlene dinlene dövüyorlarmış!

Yine seküler hayat, yine kadına dayak

Birliktelikleri şiddet iddiasıyla biten Deniz Bulutsuz ve ünlü oyuncu Ozan Güven'in birbirlerinden şikayetçi oldukları davada, Adli Tıp Kurumu raporu geldi. Raporda, Bulutsuz'un maruz kaldığı şiddet sonrası 'anksiyete bozukluğu' geliştiği, yaralanmasının basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı belirtildi.​​​​​​​Oyuncu Ozan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, 2020 yılı Temmuz ayında Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ozan Güven hakkında "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Foto - Dinlene dinlene dövüyorlarmış! Yine seküler hayat, yine kadına dayak

Ozan Güven'in de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine Deniz Bulutsuz hakkında "Basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan davaya Adli Tıp Kurumu raporu eklendi.

Foto - Dinlene dinlene dövüyorlarmış! Yine seküler hayat, yine kadına dayak

Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu'nca düzenlenen raporda, Deniz Bulutsuz'un 13 Haziran 2020'de maruz kalındığı iddia edilen olayın ardından psikiyatrik bir hastalık olan 'anksiyete bozukluğu' geliştiğinin anlaşıldığı ve yaralanmanın yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı, kişi üzerindeki etkisinin basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı belirtildi. Deniz Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığının olmadığı, yüzünde herhangi sabit izin olmadığı, organların birinin işlevinde zayıflaması ya da yitirilmesi niteliğinde herhangi bir anatomik eksiklik veya fonksiyonel bozukluk tarif ve tespit edilemediği Adli Tıp Kurumu raporunda yer aldıDeniz Bulutsuz'un ruh sağlığına ilişkin verilen raporda, 16 Haziran 2020'de Bulutsuz'un psikiyatrik muayene ve tedavi talebiyle başvurduğu, 13 Haziran 2020'de Ozan Güven'in alkollü bir haldeyken kıskançlık krizi geçirerek birkaç saat olduğunu tahmin ettiği uzun bir süre boyunca durup durup kendisine şiddet uyguladığını, vücudunun birçok yerinde darp izleri olduğunu belirttiği anlatıldı.Psikiyatri raporunda Bulutsuz'un başlangıçta yaşadığı utanç duygusu nedeniyle şikayette bulunmak istemediği fakat sonrasında Ozan Güven'i dava etmeye karar verdiği kaydedildi.

​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.