Hülya Avşar'ı kendi silahıyla vurdu

Özgür Demirtaş, zenginlikten dert yanan Hülya Avşar'ı kendi silahıyla vurdu

"Fazla zenginlik insana zarar veriyor" diyen Hülya Avşar'a, ekonomist Özgür Demirtaş'tan yanıt geldi. Demirtaş, Avşar'a kendi sözleriyle yüklendi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Hülya Avşar’ın “Fazla zenginlik insana zarar veriyor, yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli” sözlerine, sosyal medya platformu X (Twitter) hesabından yanıt verdi.

Avşar 2021 yılında ekonomik kriz sohbeti sırasında “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak” demişti.

Hülya Avşar Sarıyer’deki bir balık restoranından kızı Zehra Çilingiroğlu’yla birlikte çıkarken görüntülendi. Kızının doğum günü için yemek yediklerini dile getiren Avşar, “Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ’TAN YANIT

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise Hülya Avşar’ın zenginlikle ilgili sözlerine X hesabından yanıt verdi. Demirtaş Avşar’ın “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak” sözlerine atıfta bulunarak “Simit ye” şeklinde yanıt verdi.SAMİMİHABER

Anahtar Kelimeler:
Hülya Avşar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.