Hülya Avşar ışıltısıyla büyüledi!

Boncuk gözlü güzel Sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Usta sanatçı Hülya Avşar hem sivri dilli oluşu hem de özel hayatıyla her zaman dikkatleri çekmeyi başarıyor. Magazin dünyasının en sevdiği isimlerden olan Hülya Avşar, yine sosyal medyayı kasıp kavurdu. Yılların güzelliğinden hiçbir şey eksiltemediği isimlerden olan Hülya Avşar, son paylaşımıyla adeta göz kamaştırdı. 59 yaşındaki Hülya Avşar, masmavi gözlerinin ön planda olduğu son paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Işıltılı güzel Hülya Avşar, takipçilerini adeta büyüledi.

Hülya Avşar her zaman olduğu gibi güzelliğini konuşturdu. 59 yaşındaki Avşar Kızı yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sahneden en çok siyah rengi tercih eden Hülya Avşar, siyah şıklığını konuşturmuştu.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamaları ve özel hayatıyla magazin dünyasında adından sıkça bahsettiriyor.

59 yaşındaki Hülya Avşar son olarak, yeni şarkısı 'Anlatma' ile hayranlarıyla buluşmuştu.

Uzun bir aradan sonra çıkardığı yeni şarkıları ve klipleriyle adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın magazinde yer almadığı gün neredeyse yok.

Hülya Avşar son halleri ile hayranlarını mest etti. Boncuk gözlü sanatçı Hülya Avşar'a beğeni yağdı.

Yaşının da ilerlemesiyle yüzündeki çilleri çoğalan Hülya Avşar'ın doğal güzelliği hayran bırakıyor.Yılların güzelliğinden hiçbir şey eksiltemediği isimlerden olan olan Hülya Avşar, farkını ortaya koydu.Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikâh masasına oturmuş, 1998'de Zehra adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti. İkili, ihanet gerekçesiyle 2005'te evliliklerini sonlandırmıştı.

İşte çilli güzel Hülya Avşar...

Avşar Kızı'na "yaş aldıkça güzelleşiyor" "bir insana çil bu kadar mı yakışır" yorumları yağıyor.

SON PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Boncuk gözlü güzel Hülya Avşar ışıl ışıl paylaşımıyla kendine hayran bıraktı.Güzelliğiyle dillere destan usta sanatçının her hali takipçilerinden tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.