Melisa Döngel gönlünü Galatasaraylı isme kaptırdı

Bir dönem rapçi Sefo ile aşk yaşayan ardından ise teknik direktör Sergen Yalçın ile kısa süreli flört eden Melisa Döngel şimdi ise gönlünü Galatasaraylı futbolcuya kaptırdı.Sefo ile bir dargın bir barışık aşk yürüten güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz sene ilişkisine son vermişti. Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel, gönlünü daha sonra Sergen Yalçın'a kaptırmıştı. İddiaya göre ikili, Alaçatı'da tatil yaptı.

Aradaki 27 yaş farkı o dönem çok konuşulmuştu. Daha ayrılığın üzerinden çok süre geçmeden Döngel'in adı teknik direktör Sergen Yalçın ile anıldı.İddialara göre, bayram boyunca Alaçatı'da birlikte zaman geçiren Melisa Döngel ve Sergen Yalçın birlikte tatil yaptı.

Arkadaşları sayesinde güzel oyuncuyla tanışan Yalçın, tatil boyunca Döngel'in yanından ayrılmadı. İkilinin birlikteliği nedeni bilinmez bir sebepten dolayı sonra erdi.Ayrılığın ardından Sefo, göndermelerde bulunup tekrar barışmak istese de güzel oyuncu, geri dönmeyeceğinin sinyalini vermişti.Şimdi ise Melisa Döngel hakkında yeni bir iddia orta atıldı. Aramızda Kalmasın programından Umut Ünver'in özel haberine göre Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper, Melisa Döngel ile gözlerden uzak mutlu bir beraberlik yaşıyor.

Bir dönem yaptırdığı dolgu ve botokslarla gündeme gelen Melisa Döngel, “Çok seviyordum ama artık hiçbir şey yaptırmıyorum, hepsini erit-tirdim” ifadelerini kullanmıştı.Melisa Döngel, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Geçtiğimiz ise Instagram'da çok fazla vakit geçirdiğini söyleyen oyuncu “Ben öyle çok yazışmayı sevmiyorum.İnstagram’a giriş nedenim de yazmak değil bakmak. Ben yüz yüze insanıyım. Uzun yazışmaları sevmem. Yazılanlara bile kısa cevaplar veririm” demişti.

Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde olan Melisa Döngel, geçtiğimiz aylarda ise katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtlamıştı."Hakkımda en çok aranan soruların cevaplarını vereceğim" diyen 23 yaşındaki güzel, "Melisa Döngel estetiksiz hali?" yazılı notu kameraya gösterdikten sonra çarpıcı bir açıklamaya imza atmıştı...Döngel: Tamam estetiklerimi açıklayayım o zaman. 'Estetik' de denmez buna. Çenem dolgum var, yanak dolgum var, dudak dolgum var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Yapılan işlemleri söyleyeceğim tabii.Herkes kendiyle barışık olmalı bence...En çok gülüşümü seviyorlar, gözlerimi seviyorlar" diyen Döngel, "En sevmediğin yerin neresi sorusu üzerine de ''Egoist bir cevap olacak belki ama sevmediğim bir yerim yok. Kendimle barışık bir insanım, kendimi de seviyorum. Sevmediğim bir çenem varmış, elmacık kemiğim varmış. Onları da doldurmuşum'' açıklamasını yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.