Başbakan Trabzon’u pas geçti

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Erzincan 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Buradaki konuşmasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, demiryolu projelerine de değindi. Başbakan Yıldırım, Erzincan- Erzurum- Kars Demiryolu Projesinin müjdesini verirken sözü verilen Erzincan- Gümüşhane- Trabzon Demiryoluna değinmedi.

Başbakan Yıldırım, şunları söyledi: “Biliyorsunuz bizim bir kara tren türkümüz var. Özhan Eren söylüyor. ‘Kara tren gecikir, belki hiç gelmez. Gam dolar yüreğim, göz yaşım dinmez...’ Bugün bırakın kara treni, bırakın geç gelmesini yurdun her tarafı adım adım hızlı trenlerle donatılıyor. Ankara- Sivas tamamlanıyor. Ardından inşallah Sivas’tan Erzincan’a hızlı tren tamamlanacak. Oradan da Erzurum üzerinden  Serhat şehrimiz Ulaştırma Bakanımızın memleketi Kars’a varacak. Bütün Türkiye’de yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Yolları böldük milleti birleştirdik. Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.