Gölge etmeyin!

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Türkiye'nin bir yandan ağırlaşan bölgesel ve küresel ablukayı kırmak için yoğun mücadele halindeyken, diğer yandan maksatlı biçimde tırmandırılan iç siyasi çekişmelerle meşgul edildiğini belirtti. Kanal İstanbul’u buna örnek gösteren Başkan Tarım, muhalefete, “Siz sadece gölge yapmayın gerisini biz hallederiz.” biçiminde eleştiri getirdi.

MUHALEFETE SERT ELEŞTİRİ

MHP İl Başkanı Tarım, siyasi rakiplerinin verdikleri sözleri, hedefledikleri projeleri çarpıtmaktan haz duyacak halde gömdüğüne değinerek muhalefeti eleştirdi. Başkan Tarım, “Liderim açıklama yapmadan önce Kanal İstanbul meselesini kendimce çözmek istedim ve çok ilginç bilgilerle karşılaştım. Amerika, Almanya, İngiltere, Fransa rahatsız... Rusya halen kararsız, anladım ki gene çok doğru bir şey yapıyoruz. Zaten liderimin açıklamasından sonra nokta koyulmuştur. Ne yazık ki hiç bir konuda milli olamadıkları için bu meselede de tavırları aynıdır. Hiç bir şey anlayamayanlara sadece şunu söylemekte fayda vardır, şu anda kendim dahi bilemediğim fakat bilsem bile açıklayamayacağım stratejik ve ülkenin geleceğiyle ilgili derin meseleler vardır. Kanal İstanbul’da bunlardan bir tanesidir. En büyük sıkıntımız her şeyin ol orta anlatılmasını isteyen dış projelere göbekten bağlı muhalefetle karşı karşıyayız. Suriyelileri Türkiye’de misafir etmemizin derinliklerini milletimize anlatmamamızda bir devlet gerçeğidir. Devlet var ve devlet yönetiliyor, Her şey akıl süzgecinden geçerek sadece milli ve yerli mantıkla bu ülke şaha kalkacak. Siz sadece gölge yapmayın gerisini biz hallederiz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.