KASIM’DA SEÇİM OLABİLİR

İYİ Parti Genel Merkezi erken seçim iddialarını gündeme taşıdı. Erken seçim iddialarını değerlendiren Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, “Kasım’da bir erken seçim olabileceğini düşünüyoruz. En uzak tarih olarak da 2021’in Mart’ında erken seçim olabileceğini öngörebiliyoruz. Erken seçim çığırtkanlığı yapmıyoruz ama yaşanan gelişmeler, ülkenin ekonomik durumu, dış politikamız bunlar bize erken seçim olabileceğini düşündürüyor.” dedi.

SEÇİM ÇIĞIRTKANLIĞI YAPMIYORUZ AMA…

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın sosyal medya hesabından, “28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?” açıklaması erken seçim iddialarını tekrar alevlendirdi. Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmede bulunan Başkan Özyanık, “Kasım’da bir erken seçim olabileceğini düşünüyoruz. En uzak tarih olarak da 2021’in Mart’ında erken seçim olabileceğini öngörebiliyoruz. Ona göre de çalışmalarımızı yapıyoruz. Yeni kurulan bir partiyiz, teşkilatlanmamızı daha güçlü bir hale getiriyoruz. Kurulduğumuzdan bu yana 8 ayda bir seçime giren bir partiyiz. Erken seçim çığırtkanlığı yapmıyoruz ama yaşanan gelişmeler, ülkenin ekonomik durumu, dış politikamız bunlar bize erken seçim olabileceğini düşündürüyor.” ifadelerine yer verdi.

BUNU DAHA ÖNCE TECRÜBE ETTİK

Başkan Özyanık, “Seçim olur olmaz bunu hep beraber zamanla göreceğiz. 24 Haziran Genel Seçimleri öncesinde de ‘erken seçim yoktur’ diye iktidar net bir söylemde bulunmasına rağmen 3 ay sonra seçim gerçekleşmişti. Bunu daha önce tecrübe ettik. Yine olabileceğini düşünüyoruz.” dedi. Türkiye genelinde üyelik kampanyalarının yaklaşık 3 aydır devam ettiğini belirten Başkan Özyanık, “Teşkilat Başkanlığının başlattığı bir kampanyaydı. Vatandaşla bire bir diyalog halindeyiz. 20 gün önce teşkilat başkanımız Koray Aydın’ın Rize’deydi. Yeni üyelerimize rozet takma işlemini gerçekleştirdik. Biz her zaman vatandaşla iç içeyiz. Seçim olur, olmaz bizim için mühim değil.” diyerek, saha çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.