MHP tabanı Bıyık için çalışacak

MHP’nin Yomra’da ileri gelenleri önceki akşam toplanarak Bıyık’a destek kararı aldı

Trabzon’da sonucu en çok merak edilen seçim süreci Yomra’da yaşanıyor. Yomra’da iki adayın yarıştığı başkanlık seçimleri son günlerde ilginç gelişmelere sahne oluyor.

Dün Yomra’da mevcut başkan İbrahim Sağıroğlu’na karşı Mustafa Bıyık’a destek olmak amacıyla siyasi, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar bir araya gelerek destek mutabakatı toplantısı yaptı. Toplantıya geçmişte MHP’de İlçe Başkanlığı ve Yöneticilik, Ülkü Ocağı Başkanlığı yapmış bazı sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar iştirak etti.

MHP TABANI DESTEK BEYANINDA BULUNDU

Ekrem Çuvalcı’nın başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Çuvalcı “Bu toplantı herhangi bir siyasi parti toplantısı değildir. Seçim için yarışan bu iki adaydan birine Yomra’mızın geleceği için adil, dürüst, şeffaf, eşit bir yönetim için verilecek destek toplantısıdır. Bunun da Mustafa kardeşimiz ile gerçekleşeceği inancını taşıyorum” diyerek toplantının amacını açıkladı.

Toplantıya MHP Eski İlçe Başkanlarından Mehmet Salih Baydar, Rasim Aslan, Mehmet Sezin ile birlikte 2014 seçimlerinde encümen seçilen Adnan Bıyıklıoğlu ve Hasan Bayrak da iştirak ederek destek beyanında bulundu. Ayrıca Ahmet Polat, Şahmeran Çuvalcı, Hüseyin Doğan, Ömer Çavuş, Zeki Keşap, Ruşen Altınışık, Nuri Sezgin ve Ahmet Adanur gibi isimlerin yanında çok sayıda MHP’ye gönül vermiş ülkücü insan toplantıya iştirak etti. Alınan karar gereği toplantıya katılan MHP’nin 50’ye yakın gönül insanları yarından itibaren sahaya inerek  Mustafa Bıyık’a desteklerini vererek seçim çalışmalarına katılacaklarını beyan etti.

KAFAMIN ARKASINDA YOMRA’DAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YOK

Daha sonra İYİ Parti Başkan Adayı Mustafa Bıyık toplantıya davet edilerek alınan karar kendisine iletildi. Mustafa Bıyık alınan bu karardan mutlu ve memnun olduğunu beyan ederken gözlerinin dolduğu gözlendi. Bıyık yaptığı konuşmada “Yomra’mıza ve sizlere layık, yakışan, hizmet eden herkese fikrine ve zikrine siyasi görüşüne bakılmaksızın hizmet edecek bir başkan olmaya söz veriyorum. Ben biliyorum ki burada Yomra’nın geleceği için toplandınız. Yomra’mızda yaşayan insanların huzur ve saadeti için toplandınız. Bu emeğinize layık olmaya çalışacağım. Kafamın arkasında Yomra’dan başka hiçbir plan yok. Bu yarış AK Parti ve İYİ Parti yarışı değil. Mevcut başkanla Mustafa Bıyık yarışı olacak” diyerek teşekkür etti.

YOMRA HER AÇIDAN GERİ BIRAKILDI

Yomra’nın çıkarları için aday olduğunu belirten Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Yomra’nın her açıdan geri bırakıldığını söyledi. Bıyık “Nüfusu 40 bine ulaşan bir ilçenin sosyal donatı alanlarından bu kadar yoksun olması kabul edilemez” dedi. Yomra’da yapılmayanları yapmakla kalmayıp ilçeyi örnek şehir haline getirmek için göreve talip olduğunu belirten Bıyık “Benim derdim asla siyaset değildir. Siyaset adına aday olmadım. Siyasetçi değilim, Yomra’nın modern bir kent halini almasını isteyenlerin ortak adayıyım” diye konuştu.

SİYASET YAPARAK BİR İLEÇEYİ İHYA EDEMEZSİNİZ

Yomra’yı parklarla, yürüyüş yollarıyla, pırıl pırıl, ışıl ışıl caddelerle donatacaklarını belirten Bıyık “Yomra’nın çocukları park görmeden büyüyor. Yomralı gençler evlendiklerinde fotoğraf çekilebilmek için başka ilçelere gidiyor. Yomra’nın merkezinde kırsalında hiçbir alan olması gereken halde değil. Siyaset yaparak bir ilçeyi ihya edemezsiniz. Yomra için akılcı projeler üretip belediye-vatandaş işbirliği ile gece gündüz çalışmak gerekiyor. Yomra için hayallerimiz var, hedeflerimiz var. Uzun yıllardır yatırım alamayan ilçemizi görenlerin hayranlık duyduğu bir şehir haline getireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı, seçimin mutlak kazanılması gerektiği inancıyla geç saatlerde ve dualarla sona erdi.

.

Anahtar Kelimeler:
YomraMHPMustafa Bıyık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.