Revi'den çok sert tepti:Siyaset virüsü...

Başkan Revi'den o açıklamaya tepki! Siyaset virüsü...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi koronavirüs pandemisi ile mücadelede Türkiye Cumhuriyeti devletinin çok büyük bir başarı sergilediğini belirterek “Bütün dünyayı kasıp kavuran Korona Virüse karşı almış olduğumuz önleyici tedbirler ve uyguladığımız yöntemlerle büyük bir başarıya imza atmaktayız. Fakat bu başarıyı görmezden gelen siyaset virüsü zihniyetlere karşı başarılı olamıyoruz. Öyle bir virüs ki onlar hiçbir tedaviye yanıt vermiyorlar. Dünya bizi alkışlarken bu durum onların zoruna gidiyor olmalı ki kötülemek için bahane arıyor, bulamaz iseler uyduruyorlar.” dedi. Türkiye’deki sağlık sisteminin dünyanın en iyisi olduğunu ifade eden Revi “CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun açıklamalarını hayretle okuyorum. Ülkemizin bu süreçte göstermiş olduğu başarıya teşekkür etmesi gerekirken o da tipik kendisinden öncekiler gibi tutarsız, gerçek dışı bilgilerle kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışıyor. Artık kabul edin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Koronavirüsle mücadelede büyük bir başarıya imza attı. Sağlık sistemimiz milletimizden ve dünyadan tam not aldı. Bu başarıları görmezden gelerek ülkemizi kötülemeye çalışanlar bataklıkta çırpınanlar gibi iyice çukura batmaktadır.” şeklinde konuştu. 

CHP’nin yerli ve milli üretim düşmanı olduğunu belirten Revi “CHP’nin tabiatı başarı düşmanlığıdır. Şöyle geçmişe doğru bir bakın. Kim bir şeyler üretti ise CHP zihniyeti onun başarılarını yok etmiştir. Nuri Demirağ’ın uçak projelerine dün hangi zihniyet karşı çıkıyor ise bugün de Trabzonumuz’un evladı Selçuk Bayraktar’ın İHA, SİHA, ve TİHA projelerine  aynı zihniyet karşı çıkıyor. Bunlar yüz yıllardır ülkemize virüs gibi sızdırılmış ithalatçı zihniyetlerdir. Onların gözünde biz hiçbir şey yapamayız. Biz dünyanın en iyisini yapsak onlar yine Avrupai şeylere hayranlıkla bakıp ona taparlar. Dolayısıyla o zihniyetin temsilcisi CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’ndan da farklı bir açıklama beklemiyoruz. Bunların karnesi belli. Milletimiz bu zihniyete hep kırık not vermiş vermeye de devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

Koronavirüsle Mücadelede alınan önlem ve desteklemelerin resmi rakamlar ile kamuoyuna duyurulduğunun altını çizen Revi “CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu resmi olarak açıklanan rakamlara aslı astarı yoktur diyecek kadar şirazesi kaymıştır. Eğer Sayın Hacısalihoğlu resmi rakamları beğenmiyorsa alsın eline kâğıt kalem sayısal loto oynar gibi kendi kafasına göre istatistikleri yazsın. Nasıl olsa resmi rakamları beğenip kabul etmiyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Kendisini akli selim davranmaya davet ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpResmiReviKorona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.