Soylu yalana sert çıktı!

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu,  çökertilen Comanchero isimli suç örgütü lideri Hakan Ayık’a, vatandaşlık verildiği iddialarını sert şekilde yalanladı. Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kırmızı bültenle aranan bir kişinin vatandaş olabilmesi hatta ikamet bile alabilmesi kanunen de fiilen de mümkün olmadığını ifade etti. Avusturya merkezli faaliyet gösteren Comanchero isimli suç örgütünün Türkiye’de çökertilmesinin ardından Türkiye’de bazı gazeteler, İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Comanchero suç örgütünün lideri Hakan Ayık’a vatandaşlık verildiği iddiasını ortaya attı.

SOYLU TEPKİ GÖSTERDİ

Bu iddiaya Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Gazetelerin küpürlerini paylaşan Soylu, sert ifadeler kullandı. “Organize haberler devam ediyor” şeklinde paylaşımına başlayan Soylu, “Organize haberler devam ediyor!!! Devletin tüm birimlerini Emniyet İstihbarattan MİT’e, İNTERPOLDEN Nüfus’a, Tapu’dan Valiliklere, Bakanlıklardan Cumhurbaşkanlığına kadar töhmet altında bırakan, gazetecilerin tüm detaylarını elde ettiği!” ifadelerini kullandı.

Doğu bilgileri herkesin öğrenmeye hakkı olduğunu ifade eden Soylu, paylaşımına şu şekilde devam etti: “Kamuoyuna manipüle ederek servis ettiği bu haberlerin doğru bilgilerini herkesin öğrenme hakkı var.Kırmızı bültenle aranan birinin vatandaş olabilmesi hatta ikamet bile alabilmesi kanunen de fiilende mümkün değildir. İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu’yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar.Devletin yaptığı bütün mücadeleyi fitne ve iftira ile hedef alan anlayış hastalıklı ve sistematik olarak Türkiye’ye narko devlet iftirası atanların hezeyanıdır”

Anahtar Kelimeler:
SOYLUBAKANComanchero
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.