Yomra ile ilgili öneriler aldık

Yomra’da AK Parti tabanından da önemli destek aldığı gözlenen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Eski AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan’la bir araya geldi. Mustafa Bıyık, “Mustafa Başkan’ımla geçmişte birlikte siyaset yaptık. Önerilerini aldım” dedi.

ESKİ BAŞKANI DİNLEDİ

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Eski AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan’la bir araya geldi. Bıyık, “Mustafa Başkan’ımla geçmişte birlikte siyaset yaptık. Yomra’nın geleceğine dair düşüncelerini, önerilerini aldık.” dedi. Adaylığı açıklandığı günden bu yana sahayı bir an olsun terk etmeyen Bıyık, Eski AK Parti Yomra İlçe Başkanı Pehlivan’la geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, “Mustafa Başkan’ımla geçmişte birlikte siyaset yaptık. Yomra’nın sorunlarını paylaştık, sorunlarını konuştuk. Yomra’nın geleceğine dair düşüncelerini, önerilerini aldık. Yine geçmişteki siyasî birlikteliğimizi ve gelecekte Yomra’ya ilişkin neler yapılabileceklerimizi konuştuk. Ve daha sonrasında Yomra’ya dair görüşmek üzere ayrıldık.” diye konuştu.

"HERKESİN ADAYIYIM"

Her platformda Yomra’da tüm siyasî partilerin adayı olduğunu belirten Bıyık, “Her fırsatta söylüyorum: Yomra’da bu seçim partiler arası bir seçim değildir. Mevcut yönetime karşı Yomralının bir seçimidir. Bunu biz de her fırsatta vurguluyoruz. Ben sadece İYİ Parti'nin değil, tüm siyasî partilerin adayıyım.  Bütün Yomra biliyor ki ben ilçemizde AK Parti'nin karşısına çıkmadım, mevcut belediye yönetimin karşısına çıktım.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.