Yomra’nın kaderini gençlerle çizeceğiz

İYİ PARTİ Gençlik Kolları, İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’a tam destek verdi. İYİ Parti Gençlik Kolları Trabzon İl Başkanı Oğuzhan Yıldırım “Yomra Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Bıyık’ın her daim yanında ve yakınındayız. Yomra’nın kaderini, gençlerle belirleyeceğiz!” dedi.

İYİ Parti Gençlik Kolları, İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’a tam destek verdi. İYİ Parti Gençlik Kolları Trabzon İl Başkanı Oğuzhan Yıldırım, “Sayın Yomra Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bıyık’ın her daim yanında ve yakınındayız. Yomra’nın kaderini gençlerle belirleyeceğiz.” dedi. Sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’nin Yomra Belediye Başkan Adayı Bıyık, her kesimin desteğini almayı sürdürüyor. Bütün siyasî parti seçmenlerinin sahada yoğun ilgi gösterdiği Bıyık’a bir destek de İYİ Parti Gençlik Kolları teşkilatından geldi. Gençlik Kolları Başkanı Yıldırım, tüm teşkilatla birlikte sonuna kadar Bıyık’ın yanında olduklarını söyledi. Yıldırım, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Görüyorum ki Yomra’da herkes yakışanı yapıyor. Unutulmasın ki biz aşımıza haram karıştırmadık, karıştırmayacağız da! Gönüller kazanmak için yola çıktık deyip bugün zalime boyun eğenler; yarın ‘biz de sizdeniz’ deme özgürlüğünü yitirmiş olacaktır. Sayın Yomra Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bıyık’ın her daim yanında ve yakınındayız. Verilmesi gereken her türlü mücadeleyi verecek ferasete de sahibiz elhamdülillah. Yomra’nın kaderini gençlerle belirleyeceğiz.”  

Anahtar Kelimeler:
YomraIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.