+1 farkla Trabzonspor

Glidalilardan Down Sendromlu Tolgahan Kum’a büyük jest!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yaşayan ve Down Sendromu genlerini taşıyan fanatik Trabzonsporlu Tolgahan Kum (26),  sevdalısı olduğu Karadeniz Fırtınasına şampiyonluk yolunda başarı diledi. Glidalilar Taraftarlar Derneği de Kum’a büyük bir jest yaparak fotoğrafını Trabzonspor bayrağına bastırdı.

TARAFTAR DERNEĞİNDEN KUM’A SEVİNDİRİCİ HEDİYE

Vakfıkebirli Tolgahan Kum herkes tarafından sevilen koyu bir Trabzonspor taraftarı olmakla beraber bulunduğu çevreninde neşe kaynağı. En büyük sevdası olan Trabzonspor’un bu dönem oynadığı futbolla onu ve onun gibi milyonlarca taraftarı şampiyonluk umuduyla heyecanlandırdı.  Trabzonspor taraftar derneği Glidalilar, şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’a destek olmak amacıyla mahalleyi bayraklar ve süslerle bordo maviye boyadı. Down Sendromlu Tolgahan Kum’un gözündeki heyecanı gören dernek üyeleri ona da bir sürpriz yaparak bordo mavi bayrağın üstüne resmini bastırarak dernek adına kendisine hediye etti.

“O BİZİM HER ŞEYİMİZ”

Glidalilar Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Gürdal, Tolgahan’a verdikleri hediyeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kum’un Trabzonspor’la yatıp kalktığı için böyle bir hediyeyi kendisine verdiklerini dile getiren Gürdal, “Tolgahan bizim her şeyimiz onun Trabzonspor a olan sevgisini gördükçe bizimde tüylerimiz diken diken oluyor, onu bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Tüm maçları takip ediyor, her maç öncesi yol kenarında saatlerce bayrak sallıyor onun gibi taraftarlar Trabzonspor için her zaman gerekli onu çok seviyoruz iyi ki bizimle birlikte.” diye konuştu.

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Aldığı hediye dolayısıyla çok mutlu olduğunu söyleyen Kum “ Herkese çok teşekkür ediyorum, bütün abilerimi çok seviyorum, çok güzel bir hediye olmuş inşallah bu sene şampiyon oluruz.” dedi.

KUZENİ TRABZONSPOR SEVGİSİNİ ANLATTI

Kuzeni Tolgahan Kum hakkında konuşan Sedat Kum ise, “Tolgahan benim öz kardeşim gibidir onun böyle mutlu olduğunu görmek beni de çok mutlu ediyor. Onun en büyük sevgisi ve derdi Trabzonspor! Hüznünü de sevincini de en üst düzeyde yaşıyor. Bu güzel hediye için Glidalilar Derneğine teşekkür ederiz. Tolgahan hepinizi çok seviyor.” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105