26 bin lira ne olacak

Servis Araçları Odası mensupları 26 bin lirayı sordu

Belediye başkanının ‘Servis Araçları Odası’ üyeleriyle ilgili haberimizi okuyunca, gece yarısı oda yöneticilerinden bir kişiyi aradığı yönündeki iddialar sosyal medyada insanların sayfalarında yer alıyor. Başkanın gece yarısı kimi aradığı ise bilinmiyor. 

26 BİN TL ÜCRETE TEPKİ GÖSTERDİLER

Servis araçları odası bir gurup, pandemi döneminde insanlardan 26 bin TL plaka ücreti talep edilmesine tepki göstermişti. Bu tepkinin ardından apar topar oda yönetimiyle bir araya gelen başkan vaatlerini sıraladı. Bu görüşmenin ardından servis araçları odasından gazetelere açıklama gönderildi. Baki Bahadır isimli üye, sosyal medya hesabından sözlerin yerine getirilmediğini belirterek, ‘Padişahım çok yaşa’ diye tepki gösterdi. Bahadır, “İki kişi hariç bütün oda yönetimi ve başkana teşekkür ederim. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Bu süreçte mecburen Facebook üzerinden sorduğumuz sorulara hala cevap bulamadık.İçi boş açıklama yaparak bilgi verilmediğini söylüyorum.Bazı arkadaşlarımızın düşündüğü gibi biz kullar otoriteye razıyız demiyorum.Dolmuş yenilmesinde alınan kararlar bir toplantı ve haber sonrası nasıl esnafın lehine değişti ise aynısını bizde istiyoruz ve bunu yapmak için gerekirse masaya vurmalıyız.Bu süreçte neyin karşılığında neden 26000 TL verilecek . Bizim için ayrılıkçı kelimesi değil hakkımız için mücadele ediyorlar kelimesi kullanmalısınız gerekir” şeklinde paylaşımda bulundu.

MUHTARDA TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ

2 Nolu Beşirli Mahallesi Muhtarı Murat Kaya ise Baki Bahadır’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına belediye başkanı ile oda yöneticileriyle yaptığı toplantının ardından basında yer alan haberin yanlış ve egoyla dolu olduğunu dile getirdi. Muhtar Kaya sosyal medyadan Baki Bahadır’ın yaptığı yoruma, “Basına verilen bu haberde büyük bir yanlışlık ve ego var. Geçmişini unutan geleceğe ışık tutamaz. Bu sebeple odamızın kuruluşunda emeği geçen başkan Zeki Aygün ve yönetimine, odamızı ayakta tutmak ve servis işini servis odasına üye olan üyelerin yapması için mahkeme de hak kazanan Tayyar Demir başkan ve yönetimine şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ederim Muhammet başkanım ve yönetimine de nacizane fikrim yapacakları işleri daha paylaşımcı ve birleştirici söylemlerle tek ses olmak üzere çalışmalarıdır” şeklinde paylaşımla destek verdi.

Anahtar Kelimeler:
BeşirliPlakaMuhtarOdaLira
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.