Ağasar kıyafetini giydi, şenliğe katıldı ​

Şenlikte Ağasar kıyafetini giydi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröre her yerde darbe üstüne darbe vurduklarını belirterek, Bitlis'te bu sabah saatlerinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Seçim işlerini geride bıraktıklarıını belirten Bakan Soylu, "Önümüzde 4 yıllık bir süre var. Artık sadece işimize bakıyoruz" dedi.

ŞENLİĞE KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde düzenlenen Sis Dağı Şenliği'ne katıldı. 200. kez düzenlenen şenlikte ağasar kıyafetini giyinen Bakan Soylu, vatandaşları selamladı. Yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı şenlikte konuşma yapan Bakan Soylu, "Bana sorarsanız 'ülkenin durumu nasıldır' diye, içiniz rahat olsun, Türkiye bugün risklerinden çok fırsatları olan, sıkıntılarından çok başarıları olan, çok uğraşılan ama işlerin iyiye gittiği bir hali yaşamaktadır" dedi.  Bu ülkelye ait herşey korumak borumak boşynunu borcu olduğunu belirten Bakan Soylu, Daha iyi bir Türkiye bırakmak için gayret ettiklerini dile getirdi. Türkiye bugün risklerinden çok fırsatları olan, sıkıntılarından çok başarıları olan, çok uğraşılan ama işlerin iyiye gittiği bir hali yaşadığını belirten Bakan Soylu şunları söyledi: "Uyuşturucuyla, terörle, sokaklardaki huzuru temin etmek için verdiğimiz mücadelemi,; bölgemizde yaşanan zulme karşı göçü merhametle yönetmemiz, işte hep bunun içindir. Bizim kimsenin ülkesinde, zenginliğinde, huzurunda gözümüz yoktur. Sadece kendi ülkemizde, kendi insanımızın huzurunu temin ve daim etmek, çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak için gayret ediyoruz. Ben bu şehrin evladıyım. Bana sorarsanız 'ülkenin durumu nasıldır' diye, içiniz rahat olsun, Türkiye bugün risklerinden çok fırsatları olan, sıkıntılarından çok başarıları olan, çok uğraşılan ama işlerin iyiye gittiği bir hali yaşamaktadır". 

ŞEHİT VERDİK GEÇİT VERMEDİK

Bitlis'te bu sabah saatlerinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade edn İçişleri Bakan Soylu, "Teröre her yerde darbe üstüne darbe vuruyoruz. İçerde Gabar’dan Kato’ya, Pülümür’den bestler dereler’e kadar, dışarıda ise Kandil’den Afrin’e, Azez ve Mare’ye kadar PKK’ya dünyayı dar ettikBu sabaha karşı Bitlis'te evlatlarımız 3 teröristi daha etkisiz hale getirdi. Dün toplam 8 teröristi etkisiz hale getirdiler. Hatırlarsanız, bir ara buralara da sızmak istediler, çok şükür şehit verdik ama geçit vermedik. Bu topraklarda şehit olan bütün evlatlarımızı rahmetle, şükranla ve minnetle yad ediyoruz. Buralarda da gelmek istediler. Allah'a şükür kökünü temizledik. Sızmak istediler, evlatlarımız hiçbirine müsaade etmedi. Bu vesile ile kalleşçe bir saldırı sonucu öldürülen kıymetli Eren Bülbül'ümüze ve o kalleşçe saldırılar sonucu şehit olan güvenlik kuvvetlerimizin mensuplarını anmadan geçemeyeceğim. Artık ne FETÖ kafasını çıkarabiliyor, ne PKK, ne de DHKP-C" diye konuştu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.