Ahlaksızlığa lanet okudular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bebeği oldu. Yeni doğan bebeğin ve ailesinin hedef alınmasına sert tepkiler geldi.

HAKARET EDENLER GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşım yapanların gözaltına alındığını bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar, sabaha kadar savcı ve polisler marifetiyle gözaltına alındı. Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve FETÖ'cü olması yine tespitimiz. Söz, çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız."

“YAZIKLAR OLSUN”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bazı kesimlerdeki duyarsızlığa vurgu yaptı. Varank, "Geçtiğimiz günlerde sahte duyarlılık gösterisi için sıraya girenler, konu, insanlıktan bihaber namussuzların Sayın Cumhurbaşkanımızın kızı ve yeni doğmuş torunlarına saldırması olunca, kafalarını nasıl deve kuşu gibi kuma gömüyorlar hayretle izliyoruz. Yazıklar olsun." değerlendirmesinde bulundu.

“MİLLET UNUTMAYACAKTIR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yaşananları kınadığını belirterek ifadeler dolayısıyla zihniyete kan kustu. Balta, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın dünyaya gelen evladıyla ilgili Bakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın ailesine hakarette bulunan ahlaksızları esefle kınıyorum. Kin ve nefretlerini bir bebek üzerinden yapacak kadar alçalan bu zihniyeti Milletimiz elbette unutmayacaktır.” diye konuştu.

“ŞEREFSİZ YARATIKLAR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, hakaretlerle ilgili sert ifadeler kullandı. Yeni doğmuş bir bebek üzerinden aileyi hedef alan hakaretlerle ilgili konuşan Cora, “İnsanlık görevimi yapıyorum. Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve Sayın Esra Albayrak’ın şahsına ve yeni doğmuş bebeğine yönelik ağıza alınmayacak laflar söyleyen haysiyet celladı namussuz, şerefsiz yaratıklara ve bunlara tepki göstermeyen her kim var ise onları da kınıyorum.” dedi.

MUHALEFET PARTİLERİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.

MERSİN'DE GÖZALTINA ALINDI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyada Bakan Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli yorumun ardından, şüpheli E.B. hakkında soruşturma başlatıldı. Şüpheli E.B, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. E.B. ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.