AHŞAP OTEL, TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI

TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğüne kırsal turizm destekleri kapsamında projesini sunan genç girişimci Ayşe Kaya, Trabzon’un Maçka ilçesine tamamı ahşap motiflerle işlenmiş bir işletme kazandırdı. Tamamen doğal ahşaptan yapılmış işletmeye sahip olan Kaya, otelinin yörede yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi gördüğünü belirtti

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA BAŞARI GETİRDİ

Üniversitede işletme eğitimini tamamladıktan sonra 10 yıl boyunca özel eğitim merkezinde işletmecilik yapan genç girişimci Ayşe Kaya, ailesiyle hayalini kurduğu butik otel açma fikrini hayata geçirmek üzere TKDK’ya başvurdu. Tamamen doğal ahşaptan yapılmış işletmeye sahip olan Kaya, otelinin yörede yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi gördüğünü belirtti. Projesiyle ilgili detayları anlatan Ayşe Kaya,“Burası 25 yatak kapasiteli Altındere Vadisine kurulmuş 4 tarafı ormanlarla çevrili tek doğal mekân olma özelliği taşıyor. Kaymağından çayına kadar mutfağımızda servis edilen ürünlerin tamamı kendi yöremize aittir. Misafirlerimize hiçbir fabrikasyon ürünü servisi etmiyoruz. 150 m2’lik yemek salonumuz otelimizde konaklama yapmayan misafirlerimiz için de hizmet veriyor. İnsanlar buraya geldiklerinde kendilerini tamamen doğayla bütünleşmiş hissediyor. Misafirlerimizin yüzlerinde beliren gülümsemeyi görebiliyoruz. Bu da bizlere manevi haz veriyor. Beni ve ailemi hayalimizle buluşturduğu için TKDK’ya, özverili çalışmaları ve rehberlikleri için de TKDK personeline çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KayaOtelTkdk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.