Ankara’ya yok Bahreyn’e var

Pegasus Hava Yollarının Ankara-Trabzon arası direkt uçuşlarını operasyonel nedenlerden dolayı sonlandırmasının ardından başkente İstanbul aktarmalı uçuş gerçekleştiriliyordu. Türkiye’nin en büyük ikinci şehri konumunda bulunan başkent Ankara’dan Trabzon’a direkt uçuşu olmayan Pegasus Hava Yolları, buna rağmen Trabzon’dan Bahreyn’e direkt uçuş yapacaklarından dolayı gurur duyduklarını açıkladı.

Yeni hat Trabzon-Bahreyn

Trabzon’dan Bahreyn’e düzenlenecek seferlerin ilki 7 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek. 730 Km uzaklıkta olan Ankara’ya uçamayan ancak 2 bin 500 KM uzaklıktaki Bahreyn’e uçuş gerçekleştirecek olan Pegasus’un Bahreyn uçuşları Trabzon Havalimanı’ndan Bahreyn Uluslararası Havalimanı’na Cuma günleri 23:50’de; Bahreyn Uluslararası Havalimanı’ndan Trabzon Havalimanı’na ise Cumartesi günleri 03:40’ta düzenlenecek. Öte yandan yeni hattın biletleri ise 119,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.