BEKÇİLERLE VATANDAŞLAR  KAVGA ETTİ KÖPEK CEZA ALDI

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Çarşı Mahallesinde görevli bekçiler ile 3 kişi arasında arbede çıktı. Çıkan arbedeye karışan köpek karakol kapsına bağlandı. İki gündür karakol kapısında bekleyen köpeğin akıbeti merak edilitor. 

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Trabzon’da bekçileri ile vatandaşlar arasında çıkan arbedede en ağır cezayı köpek aldı. Gece yarısı sokakta gezen bekçiler ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. D.Ç (22), M.C.Ö (18) ve F.K.(31) ile bekçiler arasında çıkan tartışma büyüdü ve arbedeye dönüştü. Bu sırada D.Ç’nin bir bekçiye yumruk attığı ve köpeğini bekçilerin üzerine saldığı iddia edildi. Bu sırada köpek bekçilerden birini bacağından ısırdı.

KÖPEK KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Bölgeye gelen takviye ekipleri ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı. Köpek ise kapısına bağlandı.Yaralanan bekçilerinin durumu iyi olduğu öğrenilirken karakol önünde bekleyen köpeğin durumunun ne olacağı merak ediliyor.  

KÖPEK İÇİN UYUTMA KARARINA TEPKİ

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nden yapılan açıklamada ise, ‘’Bu köpek şu anda Vakfıkebir’de karakolun önünde 2 gündür bağlı. Sebebi de bir gün önce 2 delikanlı ile iki bekçi kavga etmiş. Bekçiler de biber gazı ve cop kullanınca köpek savunma içgüdüsü ile kavgaya karışmış. Her olayda olduğu gibi fatura köpeğe kesilmiş. Bize gelen bilgiye göre köpek uyutulacakmış. Köpek 2 gündür niçin barınağa gitmedi. Uyutma kararını kim verecek. Saldırgan köpek bile rehabilite edilir. Yerine bırakılır. Saldırgan tavırlar gösterilirse veteriner uygun görürse uyutulabilir. Trahayko olarak köpeğin barınağa alınmasını devlet veterinerleri tarafından saldırgan olup olmadığına karar verilmesini istiyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Bekçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.