BIÇAKLANAN İŞÇİDEN HABER VAR...

Trabzon'da bıçaklanan çöp kamyonu şoförü ameliyat oldu. Trabzon'da gözünün altından bıçaklanan çöp kamyonu şoföründen haber var. Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesinde çöp kamyonu şoförü olarak çalışan Ali Kemal Tombul, çalışma arkadaşları ile beraber mahallenin çöplerini topladığı sırada, iddialara göre ; 'yol verme' meselesi nedeniyle servis aracı şoförü Ö.Z. ile tartıştı. Sözlü olarak çıkan tartışma,  daha sonra kavgaya dönüşürken taraflardan belediye çalışanı Ali Kemal Tombul, yüzünden bıçaklandı. Gözünün altından bıçakla yüzü kesilen Tombul, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı. Servis şoförü Ö.Z.’nin ise gözaltına alındığı belirtildi.

AMELİYAT OLDU

KTÜ Tıp Fakültesinde  tedavi gören ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Tombul’u, Hizmet İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ziyaret etti.  ziyaret sonrasında açıklama yapan Kaplan, “Bugün öğle saatlerinde Çukurçayır mahallesinde temizlik işleri çalışanı üyemiz Ali Kemal Tombul kardeşimize servis şöförü tarafından yapılan saldırı sonucu sol gözünün kenarından ameliyat olmuştur. Allah’a hamd olsun Ameliyatı güzel geçti servise alındı.. Bu ve önceki gün ulaşım çalışanlarından üyemiz Mustafa Günaydın kardeşimize yine aynı kamu hizmeti yaparken saldıran darp eden şehir magandalarını şiddetle kınıyorum. Her iki olayda adli vaka olması sebebiyle yargıya intikal etmiştir..  Bu ve bunlara benzer olayların birdaha olmamasını bekliyorum. Üyelerimize tekraren büyük geçmiş olsun diyor Rabbimizden acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Anahtar Kelimeler:
KtüçöpBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.