BİLİM KURULU ÜYESİNDEN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabında koronavirüs salgınına karşı sık sık uyarılarda bulunanan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Koronavirüs aşısının bulunması halinde bir yıl daha salgının devam edeceğini ileri süren Prof.Dr. Özlü, koronavirüse en uygun sporu açıkladı.Hem televizyonlar hem de sosyal medya hesabından koronavirüs salgınına karşı uyarılarını sürdüren Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla takipçileri gülümsetti.

 "YAKLAŞAN OLURSA KILICI SAPLIYORSUN"

Sosyal medya hesabından "Korona günlerine en uygun spor eskrim" diyen Özlü,  "Maske var, eldiven var, yine de yaklaşan olursa kılıcı saplıyorsun" ifadesini kullandı. Özlü paylaşımında eskrim yapan sporcuların fotoğrafına da yer verdi. 



 

Anahtar Kelimeler:
AşıözlüSalgın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.